Máte negatívne skúsenosti s trénermi?
Zdravím,
Dcerka sa venuje gymnastike nejaký čas, veľmi ju to baví. Celý deň sa nezastavi a trénuje si zostavy. Ale v poslednom čase sa sťažuje na trénerov, že kričia, udieraju ich po nohách a pod. Stretli ste sa s takym pristupom?. Pýtam sa tých ktorých deti sa venujú nejakému športu. Pre mňa je to neprípustné. Dcerka ma 8 rokov.
moj nazor... treba zistit ako a preco ich "udieraju". vacsinou je to stylom "tu to spevni", "tu zatlac", "tu pritiahni nohu k nohe"... mozno sa aj dcery treba spytat preco ma pocit ze ju biju a krici. ono je kricat a kricat, kedze je to v telocvicni a je tam viacero deti tak obcas musi nieco povedat hlasnejsie aby ho bolo pocut...
Syn robí tiež už dlhodobo šport. Áno na niektoré decka tréneri kričia, lebo si robia čo chcú a potom sa ro celé musí opakovať od začiatku s často to brzdi celu skupinu
Ale nikdy nehovoril, že by tréneri niekoho udreli alebo nejak fyzicky atakovali. To NIE
Zistila by som od dcéry viac a podľa toho sa zariadila
Moj hra hokej,treneri sem tam pokricia a zasluzene,inak ale pohoda. Toto bitie by sa mi nepacilo
Od škôlky až po VŠ (vrátane) som športovala súťažne viacero športov 3 roky na zš aj gymnastiku a niektorí aj kričali, čo sa týka udierania záleží, čo si pod tým predstavíš bitie určite nie je ok ale ak je to štýlom vystri nohy, napni špičku a pod tak je to ok podľa mňa
Sama som bola gymnastka. Dodnes mi beha mráz po chrbte, keď si spomeniem na trénera. My sme teda poriadne šupy schytavali... Dcéra chodila tiež, ale len v C kategórii, tam to bolo úplne o inom. V A a B kategóriách je to žiaľ o výkone, nie radosti zo športu.
veď choď sa tam pozrieť, či to je zakázané?

Syn hráva hokej, čo je sám o sebe tvrdý šport a nie, nestretla som sa s takým prístupom a bola by som veľmi proti, ak by sa niečo také vyskytlo, dieťaťu to šport zbytočne znechutí.