icon

Máte skúsenosti s plávaníme s bábätkami v Devínskej?

majkuliatko
9. okt 2008

Ahojte, chcela by som sa opytat, ci niekto z vas chodi plavat do DNV. pocula som, ze v Rolande maju dobre kurzy, ale dnes som sa dozvedela, ze sa zacalo plavat aj v hotely Morava a ze tam je to este lepsie. ak mate niektora skusenosti, sem s nimi, ja som akurat vo faze rozhodovania, ze kam pojdeme. dakovala.

hellosona
9. okt 2008

kamoska momentalne tiez xodi do W (teda Morava) a celkom si xvali, nevie vsak porovnat s Rolandom... ale vraj instruktorka je pani, co to dakedy rozbiehala v Rolandovi, takze by mala mat velke skusenosti.

sitia
9. okt 2008

Ahojte, chcela by som sa opytat, od kolkych mesiacoch moze babatko chodit na plavanie?? dakujem

majkuliatko
autor
9. okt 2008

v morave sa moze od 4 mesiaca, ale pocula som, ze aj od tretieho.

jannicka
10. okt 2008

ahojte. my sme zacali v dnv v hoteli W (morava) najprv sme boli nadseni ale vcera bola fakt studena voda 😠 dufam ze to bol ojedinely zjav lebo je to tam inac velmi fajn 🙂 chodia aj oteckovia

sitia
10. okt 2008

prevdepodobne sa treba najprv objednat, nie?? 🙂

chromozom
12. okt 2008

plavaniedeti.sk

mtzuzka
30. aug 2010

Ahojte, neviete mi povedat prosim ake je n baby plavanie v Rolande?

natalise
3. sep 2010

caute, my sme plavali vo W hoteli viac ako rok a od oktobra opat pokracujeme. neviem si vynachvalit. instruktorky su super- vsetky sme vyskusali. prostredie je pekne a , hlavne, ku kazdemu dietatu pristupuju osobtine. Ked sa moja Emmka asi po 3/4roku "opozerala", vymyslali pre nu ine aktivity popri ostatnych detoch. voda bola par krat studensia, ale vydrzali sme. deti u nich mozu plavat od tretieho mesiaca.

mtzuzka
7. sep 2010

Dakujem za odpoved. 🙂 Rozmyslam aj nad hotelom W.