icon

Na akých animovaných rozprávkach fičia vaše deťúrence?

karabashka
6. nov 2013

Ahojte, robím si menší prieskum...Na akých animovaných rozprávkach fičia vaše deťúrence? chlapci aj dievčatká?

darina1952
6. nov 2013

@karabashka u nás sa to mení podľa veku a podľa toho čo ponúka TV. Kedysi letelo A je to! Teraz má starší 8r veľmi rád Phineas&Ferb, Mrňouskové, animovaný Mrs.Bean, Tučniaky z madagaskaru-seriál, Ovečka Shaun....menší má 3r a ten má rád Tom&Jerry, Prasátko Pepina (orig. Peppa the Pig) a sleduje aj to čo práve pozerá starší brat.

januliku
7. nov 2013

@karabashka Masa a medved, macko pooh, bambulka, macko usko, mickeyho klubik

kikina84
7. nov 2013

@karabashka my momentalne na krudovcoch a ja zloduch 2 🙂 videli sm uz 90% vsetkych rozpravok asi 😀

vevesh
7. nov 2013

@karabashka mali einsteini, masa a medved, mickeyho klubik, doc mcstuffins, specialagent oso a film ja zloduch a v poslednej dobe takisto peppa the pig..

zuzkat1
7. nov 2013

Moja ma 4roky a ma rada tom a jerry, scoby doo, Garfield.. a klasicke popoluska,bambi atd.

1177
7. nov 2013

Masa a medved, peppa the pig, mickeyho klubik /hovori mu kublik/ poziarnik sam, barney, masinkov, postak pat... Chalan 3 a pol 🙂

stanislavao
7. nov 2013

syn 4 roky - Hadej, hadej s kocourkej, Vlacik Tomas, Chuggington, Doktorka Plysakova, Tom&Jerry, Medvedici, Cars 2, Mickeyho klubik,

sasajka
7. nov 2013

Dcérka 4roky...Víla Amálka, Krtko, Kremienok a Chocholúšik, No počkaj zajac, Rákosníček, Maxipes Fík, Angelina Ballerina....a tak stále dokola 🙂

kaja73
7. nov 2013

syn 3,10 roka-Toy story-vsetky diely, RIO, Hore do oblakov, 101 dalmatincov, Kraska a zviera, Snehulienka, Pat a mat, Angry birds-mini pribehy na you toube, Splachnuty, Zelezny obor, Monsters, Cars, Levi kral, Pepek namornik. a vela dalsieho.

vivusika
7. nov 2013

syn /takmer 5 rokov/ A je to, Horseland, Autobusy v jednom kole, Phineas&Ferb, a všetko o vláčiku Tomášovi...
dcéra 10 r. tá už sleduje kanál Disney channel a tam tie seriály o puberťákoch - Sladký život Zacka a Codyho 😎

alenah31
7. nov 2013

@karabashka dcéra 4 roky...jedinú animovanú vec čo je schopná pozerať je Mickyho klubík, ale na čom skutočne fičí je film Spiderman 1,2,3, Rýchlo a zbesilo všetkých 6 častí a top 1 je Liga výnimočných....to už pozná naspamäť😀

lubina
7. nov 2013

8 r. dcera - Amika, Mega Mindy, Ice age vsetky diely a aj ine
5 r. dcera - Amika, Lietadla, Pat a Mat a aj ine

vejula
7. nov 2013

u nas je top jednoznačne PINGU ...

lubbie
7. nov 2013

Maly ma dva roky...ma rad Krtka a DuckTV 🙂)

nefertiti7
9. nov 2013

keď bol Adam malý pozeral Duck TV a krtka, teraz ho už 2 roky drží mašinka Tomáš, Roary, akákoľvek rozprávka kde je vlak, aj Bob a Bobek, Spievankovo, má 4 roky

bluerose
9. nov 2013

Krtko, Pingu, Duck TV, Minimax

destra
9. nov 2013

syn 3 roky,Cerveny trakturek,Bambulka,Bob stavitel..

erina098
9. nov 2013

dcera 3roky-krtko,bambi,macko pu,máša,pepa,timmy,pojdte pane budeme si hrát,deduško večerniček,otecko sa mi nepači,bambulka , spievankovo,barney a kuzelná škôlka

pipa_vozi
10. nov 2013

pocoyo, pingu, igloo gloo🙂