icon

Porovnanie programov Play Wisely a Babybalance. Ktorý je lepší?

18. feb 2025

Ahoj, ak mate skusenost s play wisely aj s babybalance, ktore bolo lepsie pre vase dieta? A s kolkorocnym/mesacnym dietatom ste tam chodili?

ullala
18. feb 2025

Obe su super. Babybalance je take dynamickejsie, play wisely skor take rozumove. No obe su zmeskou rozumu/pohybu. PW skor kladie doraz na ten rozum, BB na pohyb. Rozhodni sa, ci chces, aby bol v kolektive alebo skor sam/dvaja na lekcii. A odporucam ukazkovu hodinu.

autor
18. feb 2025

@ullala tebe a tvojmu dietatu vyhovoval viac ktory kurz?

ullala
18. feb 2025

Na PW sme boli 2x na ukazkovej hodine, ale po financnej stranke mi nevyhovovalo, bolo to drahsie. Ale velmi sa mi to pacilo. Ak chces dieta podporit po intelektovej stranke tak odporucam.
Na BB sme chodili velmi dlho. Dcera to tam zboznovala, jej to aj vela dalo. Syn to tam nemal rad. A potom sme prestali kvoli covidu, takze on dlho nechodil.

autor
18. feb 2025

@ullala preco to syn nemal rad? A o ako stare deti v tom case slo?

ullala
18. feb 2025

Dcera zacala ako babatko a skoncila ako trojrocna. Syn chodil od babatka, do neceleho roka. On bol taky bojazlivejsi od zaciatku, tak sa mu asi nepacilo v kolektive. Chod na ukazkove hodiny, lebo tu ti to mozem vychvalit, niekto ti naopak tiez moze napisat, ze o nicom, ale cele je to lektorke. Mali sme s dcerou 2 uzasne lektorky, vratane zakladatelky, ale so synom sme narazili aj na totalne nemastnu neslanu lektorku.

autor
18. feb 2025

@ullala dakujem

lula3108
18. feb 2025

Chodime na obe a myslim ze obe maju odlisny styl hlavne co sa tyka deti od 1 roka. PW je skor na rozpravanie, ucenie a intelekt a uci trpezlivost a blizky kontakt, BB je skor o kolektive, hrach, pesnickach a tancekoch a motorike. Cize ak su financne moznosti tak obe urcite podporuju spravny rozvoj ale je pravda ze BB je lacnejsie a lekcie su raz tak dlhe.

295anicka
18. feb 2025

Na obidve môžeš ísť aj na ukážkovú hodinu a lepšie sa rozhodnúť.

laskonkaq
18. feb 2025

Za nas bol lepší balance lebo je to aj o socializacii dieťaťa. Playwisely mas 1 max 2 deti...

autor
19. feb 2025

@laskonkaq Ake stare dieta?

cafelatte
19. feb 2025

Boli sme na PW, sle kvôli financiám sme nepokracovali. Lekcia sa skladá z 3 časti, jemná motorika, / hry, kde zapájas ruky prsty uchopy/ hrubá motorika / lezenie, cvicenie/ karty.. v podstate všetko co môžeš a pri troche kreativite vies robiť s dieťaťom nie len doma, ale ešte lepšie vonku na ihrisku napr.rozvoj hrubej motoriky.

laskonkaq
21. feb 2025

Chodili sme od 4 mesiaca do dvoch rokov.

autor
21. feb 2025

@laskonkaq A kam ste chodili? Na obe?

laskonkaq
23. feb 2025

Ja som si vybrala balance. (45 min) Ale kamarátky chodili na play. (30min).

majuska1214
6. máj 2025

chodime so synom od 8 mesiacoch, teraz ma 2,5...aj baby balance sme chodili od 1,5- 2 rokov....obe fajn, playko sustredenie a prepajanie veci (dost vidno na synovi) a baby balance super zoznamenie s kolektivom