icon

Pracovné zošity pre škôlkara. Kde ich nájsť?

Včera o 15:13

Ahojte, prosim mate niekto napr. v pdf pracovny zosit pre skolkara cca 4rocneho, o ktory by ste sa podelili? Rozne ulohy, napr priradovanie objektov, sledovanie ciar/tvarov, vyber spravneho objektu, atd. Pripadne stranka, z ktorej sa to da stiahnut. Dnes som sa snazila nieco dat dokopy, ale je toho malo 😀 Dakujem

sara07
Včera o 15:38

viem ti len poradit zošity ktore sa daju kupit ..

deti95060810
Včera o 16:29

knižnica

kacena4
Včera o 17:27

napis mi ip

autor
Včera o 17:46
@sara07

viem ti len poradit zošity ktore sa daju kupit ..

@sara07 nasla som na taktik Sikovny skolkar 1-3, ak nenajdem cosi free tak kupim toto

vkatush
Včera o 20:32

Moja má veľa napr zo Svojtky. Len minulý týždeň som mu kúpila asi 10 😂😂
(Poukážku bolo treba minúť).

sara07
Dnes o 06:58
@anonym_autor

@sara07 nasla som na taktik Sikovny skolkar 1-3, ak nenajdem cosi free tak kupim toto

@anonym_autor mne skôr vyhovovala sada Jirina Bednarova a Vlasta Šmardova, maju aj na grafomotoriku rozdelenu podla veku a potom maju aj na počitanie a prac listy na zaklady matematiky, rozlišovacie cvičenia rozličné aby vnimali tvary a potom lahšie písmenka rozdiel vnimali
počitanie boba soba je ešte

autor
Dnes o 07:01
@vkatush

Moja má veľa napr zo Svojtky. Len minulý týždeň som mu kúpila asi 10 😂😂
(Poukážku bolo treba minúť).

@vkatush ano, svojtku pozname, len som chcela nieco co rychlo vytlacim a hned pracujeme s tym 🙂

autor
@sara07

@anonym_autor mne skôr vyhovovala sada Jirina Bednarova a Vlasta Šmardova, maju aj na grafomotoriku rozdelenu podla veku a potom maju aj na počitanie a prac listy na zaklady matematiky, rozlišovacie cvičenia rozličné aby vnimali tvary a potom lahšie písmenka rozdiel vnimali
počitanie boba soba je ešte

@sara07 dakujem za tip

autor
@kacena4

napis mi ip

@kacena4 pisala som

a_andrejka4
Dnes o 07:10

Najdi si hocijake pracovne listy na pintereste

vkatush
Dnes o 10:46
@anonym_autor

@vkatush ano, svojtku pozname, len som chcela nieco co rychlo vytlacim a hned pracujeme s tym 🙂

@anonym_autor tak ja som ešte zvykla predtým mu robiť v canve a tlačiť. Nápady som našla na Pintereste alebo len tak Google.

ktobytobolpovedal
Dnes o 10:56

My mame radi Kuliferda a Svojtka

autor
Dnes o 18:39
@vkatush

@anonym_autor tak ja som ešte zvykla predtým mu robiť v canve a tlačiť. Nápady som našla na Pintereste alebo len tak Google.

@vkatush ano, uz som si poradila 😀