Pracovné zošity pre škôlkara. Kde ich nájsť?
Ahojte, prosim mate niekto napr. v pdf pracovny zosit pre skolkara cca 4rocneho, o ktory by ste sa podelili? Rozne ulohy, napr priradovanie objektov, sledovanie ciar/tvarov, vyber spravneho objektu, atd. Pripadne stranka, z ktorej sa to da stiahnut. Dnes som sa snazila nieco dat dokopy, ale je toho malo 😀 Dakujem
viem ti len poradit zošity ktore sa daju kupit ..
@sara07 nasla som na taktik Sikovny skolkar 1-3, ak nenajdem cosi free tak kupim toto
Moja má veľa napr zo Svojtky. Len minulý týždeň som mu kúpila asi 10 😂😂
(Poukážku bolo treba minúť).
@sara07 nasla som na taktik Sikovny skolkar 1-3, ak nenajdem cosi free tak kupim toto
@anonym_autor mne skôr vyhovovala sada Jirina Bednarova a Vlasta Šmardova, maju aj na grafomotoriku rozdelenu podla veku a potom maju aj na počitanie a prac listy na zaklady matematiky, rozlišovacie cvičenia rozličné aby vnimali tvary a potom lahšie písmenka rozdiel vnimali
počitanie boba soba je ešte
Moja má veľa napr zo Svojtky. Len minulý týždeň som mu kúpila asi 10 😂😂
(Poukážku bolo treba minúť).
@vkatush ano, svojtku pozname, len som chcela nieco co rychlo vytlacim a hned pracujeme s tym 🙂
@anonym_autor mne skôr vyhovovala sada Jirina Bednarova a Vlasta Šmardova, maju aj na grafomotoriku rozdelenu podla veku a potom maju aj na počitanie a prac listy na zaklady matematiky, rozlišovacie cvičenia rozličné aby vnimali tvary a potom lahšie písmenka rozdiel vnimali
počitanie boba soba je ešte
@sara07 dakujem za tip
@anonym_autor tak ja som ešte zvykla predtým mu robiť v canve a tlačiť. Nápady som našla na Pintereste alebo len tak Google.
@vkatush ano, uz som si poradila 😀

viem ti len poradit zošity ktore sa daju kupit ..