Režim na baby plávaní
ahojte. chodime so synom uz polroka plavat do jedneho centra. v septembri napisali mejl ze budu polracovat v rezime otp. na recepcii meraju teplotu a kontropuju greenpass.zaplatila som dalsi kurz 170 eur. a teraz napisali ze budu fungovat v rezime zaklad. tak som im napisala ze nepovazujem za bezpecne stretavat sa v interieri bez rusok s nezaockovanymi a ze zial ak to zmenili z otp na zaklad tak nebudeme pokracovat. neodpisuju mi a zjavne si chcu tie peniaze nechat...
pritom zmenu urobili oni. co mam robit??? ako by ste postupovali?
@janai1 bratislava. no a presne o to ide ze na kurze je do 10ludi.... ale mne to nepride bezpecne
Ahaa, no tak ba je oranžová takže prakticky nič neporušujú... To bude na dlhé lakte aby ti vrátili peniaze ak vôbec
Fakt si myslíš že to rusko tá ochráni?
Prosim ta kde je to baby plavanie?
Neda da prerusit len kurz? Ja som mala ze som si mihla objednavat online kedy prideme podla toho ako mi to vyhovovalo, velmi ti bude vadit ak uvedies prevadzku dost ma to zaujima ,dik
Pozri sa ako majú nastavene podmienky v zmluve. Pretože neviem ci máš nárok na vrátenie peňazí keďze kurz nezrusili.
A neviem co je režim základ, ale ak sa neocko musia testovať, tak ty ako ocko kt sa nemusí si nebezpečnejšia pre okolie.
Takže ak sa bojíš skus ho presunut.
""nepovazujem za bezpecne stretavat sa v interieri bez rusok s nezaockovanymi""
Toto akoze myslis vazne? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ale ved ani tie deticky nie su zaockovane, tiez mozu byt prenasaci...v oranzovom okrese moze byt v bazene na plavarni max 10 osob, takze vlastne nic neporusuju, ak mas nejaku zmluvu tak treba pozriet podmienky odstupenia alebo vypovedania zmluvy...
Si robíš srandu podľa mňa, my tiež chodíme do ba a som neockovana a sme zibuahranicia🤣🤣🤣možno ideš po nás. Inak vieš čo? Ja zase nechcem byť v jednom priestore s očkovaný mi bez testu a vyžaduje aj test dieťaťa a HOTOVO🤣🤣🤣👍
Odporúčam, sedieť doma, fakt, ani na ihrisko, ani do obchodu, nikam, aspoň rok ešte.
@sense rezim zaklad je, ze sa nemusi testovat nik len je obmedzeny pocet ludi
kazdopadne si myslim, ze za chvilku bude aj BA v cervenej farbe tak to budu musiet zas zmenit....ja by som spytala ci nie je moznost urobit teda napr jednu skupinku ockovanych do ktorej by vas zaradili ak to nechces rusit, mozno by aj ostatne ockovane mamicky prijali tuto moznost
A v bazene mate akoze rusko ?😂 To je na hlavu, v satni rusko ale v bazene nie. To si myslis ze ta ochrani ked mas chvilu rusko a v bazene uz nie?
Ja som tiež očkovana ale popravde v tvojom prípade by som sa viac bála práve tých očkovanych bezpriznakovych. Lebo ten očkovany človek chráni akurát tak seba ale vírus prenáša ďalej. Máš to trošku popletené.
@katulienkax ale tam nejde o to ze su bez ruska, ide o to ze zmenili OTP na zaklad - cize neockovani/neprekonani sa nemusia testovat
Môžu si to zmeniť bohužiaľ, ja si myslím ze otp režim sa im neoplatil keďže zrejme majú viac neočko klientov ktorý asi sa nechcú kvôli plavaniu dávať testovať tak to zmenili. Ja by som im na prevádzku osobne zobrala odstúpenie od zmluvy ak nereagujú na mail a skúsiť sa tam dohodnúť.
Ak sa nepodarí odstúpiť od zmluvy, odhlásila by som hodiny, kým sa režim zasa nezmení a potom vzala náhradné… Plavecká akadémia je zatiaľ v OTP, dúfam že to nezmenia.
O rúško nejde, ide o eliminovanie rizika čo najviac…očkovaní netestovaní sú stále menej rizikoví ako neočkovaní netestovaní….neočkovaní testovaní spadajú do OTP.
@ja_mama no a? Véd keď testovať, tak snáď všetci, ak ide o ochranu zdravia a samozrejme aj deti... Žiaden problém, keď to zvládajú decká v iných štátoch a pravidelne, tak snáď aj slovenské, či to sa nebojíte, že by prenášali? Ani od očkovanych? Pomoooc
@jazula prečo si myslíš, že neockovani testovaní sú menšie riziko? To ma zaujalo, lebo čo? Keď majú sopeľ, tak je to ôk oni sú očkovaní, keď majú deti sopeľ, tiež je to ôk? Myslíš si, že keď tam príde dieťa, ktoré otestované nie je a je celý boží deň v jasliach, škôlke s deťmi neockovany ch, že nič chytiti nemôže a nemôže to šíriť ďalej, dievčatá hybte trochu rozumom a ďalej ta platnosť testov je o com🤣🤣🤣🤣🤣, ale jasneee, treba rozdeliť očkovanych od nie, ja osobne radsej s otestovanym ako neotestovanym a očkovaným. Ale je to sila babenky, fakt sila, snáď aj "kamky" delite na neočkované, das ist verboten 🤣🤣🤣a očkované a aj rodinu a spiste petíciu, že aj do obchodov iba očkovaní od 8.00 do 12.00 potom hodka pre "dezolatov" a do večera pre vyvolených, dobrý nápad, nie?
@maciatkolulu ale co je toto zas debata o ocko/neocko? 😀 nech si kazdy robi ako chce, s kym chce a kde chce/moze....slo tu snad o to poradit autorke a nie rozoberat kto sa ma testovat a kto nie...statistiky ukazuju jasne, ano moze sirit virus aj ockovany ale stale je to mensia pravdepodobnost - jeho telo s nim uz bojuje a eliminuje ho kedze ma protilatky (to iste plati po prekonani), ale to je zbytocne rozoberat s niekym kto "neveri" na ockovanie...jasne ze ziadne ockovanie nie je 100% tak isto ako testy hlavne antigenove, to si uvedomujeme snad vsetci
@maciatkolulu a zasoplene deti alebo seba hadam nik nebude tahat po baby plavaniach, nech uz maju cokolvek 🤦♀️
@ja_mama myslíš.... No dobre.
@maciatkolulu Nerozumiem ti…brojíš, ako keby si bola aj proti testovaniu a pritom z textu vyplýva že nie si… V každom prípade neozaočkovaný človek, ktorý ani nejde na testy je z môjho pohľadu (a všetkého, čo som kde čítala) najrizikovejší. A neboj sa, keď mi z nášho baby plávania napísali, že sme boli v úzkom kontakte s človekom, čo bol dva dni nato pozitívne testovaný, letela som na PCR test, aj keď som nemala príznaky. A bolo mi jedno, že som plne očkovaná už dlho. Akurát že nejako pravidelne si platiť PCRko sa fakt nedá utiahnuť, tak sa človek musí spoľahnúť, že ak aj niečo chytí, tak to bude slabšie, menšia nalož a tým pádom aj menej pravdepodobne niečo odovzdá ďalej.
Nikde som sa nevyjadrila, že vstup len očkovaným, to nie je OTP režim.
Čo sa týka sopľov, každý normálny človek sedí doma, keď je usopleny a robil to aj pred Covid šialenstvom a bude to robiť aj po ňom…
Nechápem, ako si prišla na nápad, že by ti mali vracať peniaze. Riadili sa zákonnými predpismi v septembri a riadia sa nimi aj teraz. Ze sa to tebe nepáči a vybrala by si si iné riešenie, je cisto tvoj problém. Oni kurz nezrusili, kona sa, zákonné podmienky splnili, nie je o com.
@maciatkolulu kvoli takym dezolatom ako ty ide dalsia vlna a budu tisice mrtvych; gratulujem
Vsetci dezolati, co tu mudrujete, precitajte si clanok "Synovi som prikladala kyslíkovú masku a nevedela, či prežije." a potom budte hrdinky/hrdinovia!
@aniara ty si udreta???? Naozaj a upl e??? Ja mam test každé tri dni!!! Mam silné protilátky, našťastie. Práve kvôli takým ľuďom ako si ty, je Slovensko tam kde je, plne zlých a hlúpych ľudí. Gratulujem.

Aký ste okres? Lebo pokiaľ viem zelený okres už nie je a v cervenom sú plavárne obmedzené a v základe by neboli vôbec otvorené (v oranžovom max 10 ľudí)