Riešenie krúžkov pre tupozraké dieťa
Ahojte,
obraciam sa na vas, skusenejsich. Syncek ma 5 rokov, skoro kazdh jeho kamos, spoliziak navstevuje nejaky kruzok po skolke. My zatial nevieme, kedze ma mat prelepene oci na 6 hodin. Teda 4 hodiny v skolke a 2 hodiny so mnou po nej, tj do siestej, musi chuda este aj pracovat do blizka. Rozne aktivity na odporucanie od ortoptistky. Musi, aby v dospelosti nebol slepy na jedno oko.
Ako by ste rieseili? Je mi ho luto...
Keby som to otocila, tak po kruzku by mal mat tie 2 hodiny prace so mnou, co podla mna neda.
Moj syn bude mat 5 rokov a nema ziaden kruzok, ani ho neplanujem davat. Po skolke chodime spolu von, pripadne na bajk, na ihrisko, do lesa. Nie je mi ho luto, on je rad so mnou
@majlo1234 mne je ho luto preto, ze po skolke sa nemoze hned zabavat, ale musime pracovat...
A preco ho nechces dat na ziadny kruzok?
Nech má celý čas v škôlke a po nej už môže mať voľno.
@anonym_autor nemusi nutne v tomto veku chodit na kruzok, ale zas ja neviem, len skolka a domov ? To mi pride take smutne a o nicom. My sme zvykli este po skolke ist von, na ihrisko, a raz do tyzdna bola este tanecna. Ja by som prekonzultovala s ocnou (a kludne by som si zaplatila niekde inde za druhy nazor), ci naozaj je nutne, aby 7 dni v tyzdni este dve hodiny trenoval oci. Ja som mala ako dieta rovnaky problem, akurat az v skole a nebolo to take prisne (ale chapem, ze je to individualne a aj tie liecebne metody sa casom menia).
@anonym_autor Uprednostni zrak a vykašli sa na všetky krúžky. Nič nezmešká. Znie to síce neuveriteľne, ale je to tak. Zrejme je to Tvoje prvé dieťa, keď si taká premotivovaná a toto považuješ za problém.
@majlo1234 mne je ho luto preto, ze po skolke sa nemoze hned zabavat, ale musime pracovat...
A preco ho nechces dat na ziadny kruzok?
@anonym_autor nevidim v tom prinos, pride mi, ze je dost casu mimo mna v skolke, mne pride, ze ma proste malo casu s nami. Neskor, ked bude vacsi, zvazime, ak bude sam chciet. Ale ja nie som proste zastanca vedenych aktivit v nizkom veku, skor volnej hry 🙂

Moj syn bude mat 5 rokov a nema ziaden kruzok, ani ho neplanujem davat. Po skolke chodime spolu von, pripadne na bajk, na ihrisko, do lesa. Nie je mi ho luto, on je rad so mnou