Rýchlostná kanoistika pre deti
Chodí niekomu dieťa na rýchlostnú kanoistiku?
Čo všetko to obnáša?
Aký vek dieťa má?
Je potrebné kúpiť výbavu?
V čom spočívaju tréningy pre deti-začiatočníkov?
Ideálne pre mňa, keby sa ozval niekto z klubu v Komárne.
Ďakujem. 🙂
Ahoj, je to trošku neskoro ale dúfam že poradím. Dieťa vhodné spoznať kanoistiku je 6-7-8 rokov, malo by vedieť plávať a nebáť sa vody. Nie je dobré začať ani velmi skoro, lebo ich to prestane baviť. Výbavu nepotrebuje žiadnu teda potrebuje len športové oblečenie. Ak máte záujem, chodte sa pozrieť trénovať začínajú od septembra. Kým je dobré počasie sú v kajakárni na vode, behajú, posilujú každý vo svojej kategórii. V zime chodia do telocvične v niektorej škole. Je ich tam dosť hlavne malých a sú dobrá partia. Ak by Ste mali záujem pošlem tel. číslo na trénerov. 🙂
S dcerkou chodime na rychlostnych kajakoch uz od jej 5-tich rokov, syn zacal sam padlovat ked mal 4 roky a najmensieho vozim v svojom kajaku od 10-mesiacov. Trenujeme na zlatych pieskoch, kto chce naucit svoje dieta, alebo seba, kontaktujte ma. Cim skor dieta zacne hravou formou, tym lepsie, lebo sa mi par krat stalo ze uz take 10-rocne dieta sa boji a nema dobru stabilitu, ked sa okupe zlakne sa a tazsie sa s nim pracuje. Vybavu mam, staci sa len prihlasit. weber@weberreality.sk

Nenájde sa nik?