Sánky Bullet control
Ahojte. Máte niekto skúsenosti s plastovými sánkami Bullet control? Na rôznych internetových stránkach som našla rôzne nosnosti - od 50 kg až do nejakých 300kg ?! Potrebujem vediet, či sa na nich môže s malou spustiť z kopca aj 100kg chlap bez toho aby sa rozleteli? A neviete , či sa tá stredová lyža dá reverzibilne ( aby sme ju neskôr mohli znovu namontovať) odmontovať?
@andula77 Ahoj. No ja som ich uz medzitým kupila. Ani na samotnom vyrobku nie je napisana nosnost... Ja som si na ne skusmo sadla ( 70kg ) a zdaju sa mi pevne, podla mna do tych 100 kg by to mohlo byt a to mi staci... Inak ta hukacka na volante vydava zvuk ako ked stlacis gumennu kacicku 🙂 Inak stredova lyza sa da odmontovat iba tak , ze nebudes mat volant, ale sikovny kutil ( ako nas dedko) ich uz upravil, tak aby zostal volant a lyza isla zatial prec. Moja dcerka ma 22 mesiacov, volatom bude od radosti krutit, tak nechcem aby otacala lyzou....Budu pod vianocny stromcek.
@luciaema ahoj. Odpisali mi dnes, vraj nosnost je 50kg, ale aj ja si myslim, ze unesu viac, vyzera to byt tvrdy plast a aj tak o tom pisu...moji chalani su uz starsi, 5 rokov a 7rokov, ale minuly rok obaja dolamali boby tak som myslela, ze toto by bolo aj vdaka tomu volantu dobra nahrada za tie boby 😉 povodne som pozerala samoten sane a tie s vplantom som nasla az neskor a zda sa mi to aj lepsie kedze bey volantu by sa moc nemali kde drzat pri spustani z kopca...asi ich dnes vecer aj aj objednam, tiez pod stromec 😉 a prosim Ta objednala si cez firmu bpp z BB ci niekde inde, aku cenu si nasla? Vdaka
@andula77 Cez bpp z BB, nikde inde som ich vtedy cca mesiac dozadu nenasla. Dokonca aj na stranke bpp mali napisane , ze je tovar nedostupny, na objednavku, ale mala som ich doma do cca 3-4 dni, ani nepisali, ze musia objednat, rovno poslali. Vtedy som ich pozerala aj na roznych ceskych strankach, tam pisali nosnost 80 kg, na druhej 120 kg a potom aj take bludy, ze 240 kg, 330 kg... ( to som potom nasla, ze sanky vazia 3300g )
NO, toto mi odpisal vyrobca...ale verim, ze unesu viac. Tak hlavne nech dobre sluzia, pa 😎
Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o naše výrobky.
Nosnost sáněk Bullet Control ISPC je do 50kg.
_ _
S přáním hezkého dne,
Vlasta Ficová
Obchodní oddělení
Prosperplast s.r.o.
Těšínská 1529, Šenov u Ostravy, 739 34
Tel.: +420 553 034 443
Mob.: +420 730 894 721
Mail: vficova@prosperplast.cz
Web: www.prosperplast.cz

Ahoj. Aj ja sa na tieto sane ptrave pozeram a ta nosnost je fakt zle uvedena. Isla som na stranku vyrobcu kde pisu hmotnost sani stvorciselnym udajom = predpokladam, ze v gramoch, al eide o samotne sane, nie nosnost, Napisala som im, ak sa ozvu dam vediet. Ale asi tei sane kupim tak ci onak, pacia sa mi aj bez tej lyze, ale s lyzou sa budu snad lepsie riadit a hlavne sa bude mat kde dieta drzat pocas jazdy z kopca 😉