icon

Spoločenské hry a tipy na hry pre trojročné dieťa

veornika
16. jan 2022

Ahojte čo baví vašich 3 ročných vymysleníkov ? Boli sme v dračiku ale veru pre 3 ročne deti veľa toho nemali..syna baví clovece nehnevaj sa i keď si to hra po svojom ale paci sa mu ze to hráme viacerí spolu. Skladačky typu drevene kocky a poskladaj z toho obrazok ho nebavia ..
Ďakujem za tipy 🙃

taga
16. jan 2022

Knihy, auta, kreslit, lopticky hadzat.. spolocenske hry este vobec nie, na to ma podla mna este cas

deedol
16. jan 2022

ak spolocensku hru, tak v tomto veku dragomino 🙂

slavkadi
16. jan 2022

@veornika Tri prasiatka od Goula, Hungry monster tiež od Goula, a karty Dobble kids.

lucia147852
16. jan 2022

Krtkove človeče, čo je čo boli v tom veku u nás obľúbené

deedol
16. jan 2022

dobble je tiez super, my mame s cislami a tvarmi, je jednoduchsie ako klasicke.
https://www.alza.sk/hracky/dobble-1-2-3-d449609...

myvanka
16. jan 2022

@dadis Labyrinth je skvela hra, ale urcite by som neodporucala pre 3 rocneho, odporucany vek je 7, moj 5 rocny zvladne sam, cize je to individualne, ale od 3 rokov urcite plnohodnotne hrat nevie.

dadis
16. jan 2022

@myvanka Myslim, ze odpurucany vek je podhodnoteny. 3 rocne dieta jednoducho pochopi princip...aspon moje deti to hrali ako skolkari..

lululilien
16. jan 2022

Pexeso, domino(ja som vyrobila dvojfarebné karty z kartónu), hľadanie objektov ktoré má nakreslené na papieri (veľmi pekná hra aj v prírode), počula som o spoločenskej hre s havranom, kolaborativna hra, deti hrajú proti havranovi, musia zbierať plody zo stromu. djeco má tomboly, tiež sú v obľube u malých detí. Chytanie rybiek. Hra Bomba junior je super hra na rozvíjanie reči. Niekedy hráme Ducha, ale je pre staršie deti.

lululilien
16. jan 2022

@myvanka aj my niekedy hrajeme labyrint, ale skôr to vidím tak, že keď mám chuť si zahrať niečo so starším synom a mám na krku aj menšieho, vytiahnem tuto hru. Menšieho si dám na kolena a pomáha mi 😅.

lululilien
16. jan 2022

Skoro som zabudla, Korytnačie preteky, naša najoblúbenejšia.

lucik194
16. jan 2022

od 3+ dieta zahra vselici, hlavne ci vydrzi sediet tak 10-15 minut

tieto su menej financne narocne, treba pohladat s obrazkami oblubenych rozpravok
domino
pexeso
cierny peter
dobble
kvarteto

drahsie ale 4+ s pomocou aj mladsie deti
deti z carcssone
junior labyrint
dragomino

oblubeny je aj ovocny sad ale malokde ho zozenies, plus je drahsi

lululilien
16. jan 2022

Ovocný sad, hra s havranom, ten som myslela, ten sa mi páči, ale kvôli cene ho dostanú na budúce Vianoce.

uriva
16. jan 2022

U nás je obľúbené vyššie spomínané Človeče od Krtka - sú tam obrázky namiesto čísel na kocke. Potom Kurník (predáva sa v Pepcu za asi 4 eurá), potom fajn je aj Červená čiapočka (robí sa chodníček k domčeku a je to 3D), Zeleninová záhrada, magnetický labyrint, padajúce opice.

lienka9
16. jan 2022

@veornika my mame ovocny sad,lovenie rybiciek,pexeso a super je dobble paw patrol.hrame ho sice trocha po svojom ale ma uspech.pri vsetkom sa tesi ze sa hrame spolu 🙂

marlent
16. jan 2022

My este mame padajuce opice to ti nebolo spomenute 🙂

katy2015
16. jan 2022

@veornika nám sa páči Krtko-moja prvá hra, jednoduché a zábavné.

veornika
autor
16. jan 2022

Ďakujem za všetky tipy, synček je na svoj vek prevapivo dost chápavý a rozumie keď mu 2-3x niečo vysvetlím 😊 verím že vyberiem správne