Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
Ahojte, potrebujeme Iceland, Turecká , Česko, Španielsko. Máme Belgicko, pohár, Wales, Sev. Irsko, Svedsko, Ukrajina , Svajciarsko. Ďakujeme.
@cristi ano jasne. Este potrebujeme chorvatsko to nahodou nemas? Sme z va postou akebi osobne?
chorvatsko nie, asi postu, nie som z BA
@stamperlik
mame na vymenu ukrajinu a 2x madarsko chyba nam spanielsko,francuzsko,polsko,nemecko,croatia,pohar,slovensko, svajciarsko,wales, iceland, rusko svedsko
@cristi ok napiste adresu do IP zajtra posleme postou
@stamperlik ahoj mame chorvatsko
@minitimi zdravim a co este potrebujete vy?
Icerland alebo madarsko
Chyba nam:
Croatia....Belgium....Hungary...Ukraine...Cesko....Turkey...Portugal...Poland....mame zvysne Taliansko
Ahojte, my potrebujeme už len ROMANIA. Na výmenu máme:2x England, 2x Switzerland, 3x Russia,1x Germany, 4x Belgium,1x Czech republic, 1x Albania, 1x Poland, 2x Sweden, 1x Northern Ireland, 1x Portugal, 2x Ireland, 3x Hungary, 2x Wales, 2x France, 1x Croatia, 1x Slovakia.
Ďakujem.
@minitimi madarko som uz vymenila, island nemame uz tiez... skoda
@stamperlik už nemame
posledne kusy za 0,50 eur kus +0,60 eur znamku za poštovne
Germany
Spain
Belgium 3x
Poland 2x
Hungary2x
Rumunsko
Nothern Ireland 3x
Kto mate chorvatsko? My mame na vymenu cesko, rusko, anglicko, turecko, sever.irsko, pohar.
máme:2x England, 2x Switzerland, 3x Russia,1x Germany, 3x Belgium, 1x Albania, 2x Sweden, 1x Northern Ireland, 2x Ireland, 2x Hungary, 2x Wales, 2x France, 1x Slovakia.
posledne kusy za 0,50 eur kus +0,60 eur znamku za poštovne
Belgium 3x
Hungary2x
Rumunsko
Nothern Ireland 3x

@stamperlik mam spanielsko, vymenite za to madarsko?