Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
Rada vymenim
Nam chyba 2x sweden,1x turkey
Na vymenu mam vsetky okrem pohara a dvoch vyssie uvedenych,ktore chybaju nam😊
@myzma ahoj, za belgicko ponukam pohar 🙂
Už mám na predaj len:
Albania - 1x
Belgium - 1 x
Switzerland - 1x
Ukraine - 3x
Cena s obyčajnou poštou za 1 ks 1euro
Ahoj potrebovali by sme Slovensko, Česko, Belgicko, Francúzsko, Chorvátsko, Švajčiarsko. Na výmenu máme Poľsko a S.Irsko.
@gabika827910 ahoj..plati este ze mate turecko? my mame albansko..poslem na vymenu
Máme na výmenu: 3X WALES, 3X ALBANIA, 3X RUSSIA, 3X SWEDEN, 1X ROMANIA, 2X BELGIUM, 6X NORTHERN IRELAND
Potrebujeme lebo zbierame do dvoch naraz: 1X CZECH REPUBLIC
ďakujeme 🙂 🙂 🙂 🙂
@saskia5000 Ahoj ešte máš ukrajinu? Kupim ju od teba
@liluska78 áno, mám napíš mi do pošty adresu
Potrebujeme : Czech republic, ukraine, hungari, belgium, russia, portugal, france a romania. Na výmenu máme: 2x nemecko, 2x turecko, 1x ireland a 1x iceland. 🙂
Ahojte.... Potrebujeme Severné Irsko, Anglicko, Francuzsko, Rakusko, Rumunsko, Madarsko, Ukraine, Iceland, Ireland, Sweden, Italy a Czech Republic plus ten pohar .... Na výmenu mám Portugalsko, Spanielsko, Rusko, Nemecko ...........................PONUKNITE ...VDAKA
potrebujeme ešte Croatiu, Hungary, Schwitzerland, Sweden, Czech Republic
mame na vymenu : England, 2x Wales, Russia, Portugal, 2x Northern Ireland
ahojte chyba nam Romania, Germany a Iceland, ma niekto? Ponukame: Cesko, Madarsko, Francuzsko, Slovensko, Chorvatsko, Svedsko 2x, Irsko, Rusko, Rakusko 2x, Taliansko, Turecko
potrebujeme:austriu,switzerland,czech republic,máme aj na vymenu,aj zo starych
mam posledne kusy za 0,50 eur kus +0,60 eur znamku za poštovne
Belgium 2x
Hungary2x
Nothern Ireland 3x
Pozdravujem vsetkych zanietenych....nam chybaju posledne 4: Slovensko, Nemecko, Rakusko a Island. Na vymenu mame Svajciarsko, Spanielsko, Taliansko, Francuzsko,Turecko, Belgicko,Polsko, Albansko, Rusko, Severne Irsko, Svedsko, Chorvatsko a pohar. Najlepsie by bolo naraz - Zvolen a okolie ZH, BB, na vikend ideme do Brusna.... ale to je asi nerealne, takze aspon 2 ks. Viem poslat aj postou. V pripade zaujmu piste IP. Dakujem
predam Belgium, Nothern Ireland, Ukraine
@pppeeetttaaa super! Poprosim adresu do ip

@gabika827910 mam pre teba slovaka a madara