Stikeez 2016
Dobry den, tak nam začalo nové Stikeez futbalové.
mam na výmenu:
Germany
Spain
Belgium
Poland
Chýbajú mi tieto:
Nothern Ireland
England
France
Austria
Cup
Hungary
Slovakia
Iceland
Ukraine
Albania
Russia
Sweden
Czech republik
Obchod roka a dajú to do 22.5. a ešte za nákup 15 eur?????????
my hladame uz len SVEDSKO a na vymenu mame : rakusko, svajciarsko, severne irsko, taliansko, belgicko, dakujeme
ahojte, potrebujeme: Chorvátsko, Švajčiarsko, Island, Ukrajinu, Albánsko, Švédsko, Portugalsko, Taliansko
kúpim, prípadne na výnemu predaj máme Maďarsko, Írsko, Belgicko, Poľsko, Česko, Rakúsko
Ahojte, chyba nam pohar. Preda niekto?
@ja.nu.la za cehca kludne aj tri povedzte si ktore
@vodnik25 A nemáš niečo na výmenu?
@rainbow1313 ahoj mam zaujem o celu sadu...vdaka slavka
Mame na vymenu:
3x Sev. Irsko, 1x Nemecko, 2x Rusko, 1x Francuzsko, 1x Spanielsko, 1x Anglicko, 1x Iceland a 1x Chorvatsko.
Potrebujeme: Rakusko, Svajciarsko, Albansko, Taliansko a Cesko.
🙂 Sme z BA.
Potrebujem cup...na vymenu mam england,turkey,northern ireland....pripadne aj kupim ak niekto predava 😊
@kristina15 my máme na vyše albánsko a chýba nám španielsko, meníte aj poštou?
Dobry den,my potrebujeme uz len POLSKO,na vymenu mame TALIANSKO 2x,FRANCUZSKO,CESKO 3x,ISLAND,RAKUSKO,POHAR,BELGICKO,ANGLICKO 2x,TURECKO,NEMECKO 3x,PORTUGALSKO,UKRAJINA,SEV.IRSKO. V pripade zaujmu predam po 0,30 centov.(tiez sme kupovali)
ahojte, kupim podla čísiel na obrazku vyššie, č. 9, 11, 16, 17, 24. prosím ponúknite
V poriadku,pohar Vam zarezervujem a vymenime.Budem cakat.
Zhanam, alebo kupim - Slovensko
Na vymenu mam - 2x Severne Irsko
- Turecko
- Belgicko
Zhanam pre deti do MS stikeez a aj kinder hracky z kinderiek. nemate doma nepotrebne tieto hracky ?dakujem za ponuky 🙂 odmenim aj modrymi srdieckami 🙂
vymením stikeez: potrebujem-france, belgium,iceland, portugal. Mám : 2x germany, 2x romania, 2x croatia, 2x ireland, italy, slovakia, england, sweden. pri výmene 2 panáčikov, tretieho pribalím.
Niekto z NZ na vymenu? Mam pohar,2 ukraine,2Turkey, 1 france, 1 Croatia, 1 Belgium, 1 Albania.
Potrebujem Ireland a Portugal.
Som ochotna dat dva kusy za jeden tvoj.
Chyba nam Island a Romania, ma niekto na vymenu, pripadne kupime. My mame: Irsko, Madarsko,
Rakusko, Ukrajina, Chorvatsko, Slovensko, Taliansko, Turecko, Anglicko, Rusko

Mame na vyse-na predaj :Svajciarsko, Turecko, Taliansko, Anglicko, Severné Irsko, Sveda, Ukrajinu, Spanielsko, Cesko, Albansko, Francuzsko, Rusko, Hungary, Chorvatsko????Piste IP v pripade zaujmu!!!!