Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@lauraespozito Ty robíš v Lidli? Lebo si nemyslím, že už si dnes urobila 19 nákupov po 15 €
@haanovajana ved ked si ludia kupia? preco nie. jeden predo mnou si kupil 20 balickov. je to jednoduchsie ako robit nasilu nakup.
Prvy den by som urcite 30 ks nekupila,ludia uz nevedia co maju kupit v obchode.
@haanovajana a aky je rozdiel ci kupim prvy den 30 ks alebo o mesiac 30 ks ?
@haanovajana okrem toho ked chcem nazbierat celu sadu tak nebudem cakat kym vypredaju
@lauraespozito mame co zhanas 😉 aj ty mas co my potrebujeme lienku snappy a ostatnych smolkov mozes napisat ako sa volaju - nerozoznat to, ktory je aky
na vymenu mame : zlaty smolko, purpurovy smolko, tatko, burka, mudros, basnik a silak 😉
@roselyn na vymenu mam : tatko smolko,babros,sefko,farmar,machlos,hlados,cackos,lienka
@roselyn trubkar machloš šmoulinka pošlem ja potrebujem šmolko, tatko šmolko, silák, farmár, šéfko básnik napíšte mi IP

@roselyn máme: Gargamel, Trúbkar, Machľoš, Šmoulinka. A Vy máte nejaké na výmenu? - potrebovali by sme: šmolko, Tatko Šmolko, Silák, Farmár, Babroš, Vtipko, Šéfko, Básnik.