Treba chodiť na špeciálne cvičenia s polročným bábätkom?
Ahojte maminy, su tu nejake, co s babatkami nechodia a ani sa nechystaju cvicit na nejake specialne cvicenia ? Velakrat sa tu spominaju cvicenia Babybalance , play wisely a pod. Alebo k fyzio. Treba takto chodit s polrocnym babatkom? Je mozne, ze aj bez cviceni a pozerani videi z youtube a pod. Sa dietatko nauci tie spravne pohybove vzorce ? Ake mate skusenosti ?
no mam viac deti nikdy som s nimi nechodila na ziadne speci cvicenia najma v prvych rokoch zivota. neboj ono sa to nauci aj bez toho ak nie je problem
Myslíš pretacat sa, stvornozkovat a šikmý sed a postaviť sa a chodiť?
Ak áno tak ver ze babybalance ani YouTube k tomu nepotrebuje a dokáže to aj so svojimi inštinktami samé. Tak ako my všetci naokolo co sme nechodili od 6m na také krúžky.
Apropo- môj sa naučil v 3 rokoch bicyklovať bez pomocných koliesok a teda na bicyklovy kruzok nechodil 😇 stačila som mu ja, manžel a chuť
Naco vlacit zdraveho kojenca po "kruzkoch"? Moj prvy vnuk chodil plavat, po case rodicia zistili, ze to bol strateny cas a s dalsimi nechodili uz nikde. Plavat, lyzovat a korculavat sa ucili od 3-4och rokov. Teraz maju 6,9,10, a 13 rokov a vsetci tieto sporty uz velmi dobre ovladaju. V 1.rocniku ZS zacali s nastrojom, tancom, spevom, futbalom. Neurychluj zbytocne veci.
Nechodila som nikam a deti vsetko zvladli same. Ide skor aso o socializaciu pre matky.
Ahoj, tak ja napr. nikam nechodim a ani sa nechystam s 2r dcerou. Stale sme vonku, hrame sa, s muzom si napr. pustia pesnicku a zatancuju si, tak pohybu ma dost. Ale vsetky mamicky okolo mna chodia, vnimam to tak, ze je to okrem ineho forma socializacie pre ne...
A o tyzden budes zakladat diskusiu, ze ti 6 mesacne chytilo chripku, ci s nim ist na pohotovost. Je to len na vyplnenie casu zien na materskej, ludstvo ako take na to nie je odkazane. A k otazke: Nie, nechodila som.
Samozrejme, že sa to naučí samé. Ak bude mat od teba dostatok podnetov. Ci ako myslíš že sa deti učili pohybové vzorce v minulosti???
Tieto témy, to je sen. Niekto je platený za ich vymýšľanie? Zdravý rozum adios papá.
Ja nepochopim tento novodoby trend, vsade sa tlacit s malym babom 😅 a odvsadial dovliect nejaku pliagu. Ako ostatne moj brat, sice nie s babatkami, ale starsimi babmi v hernicke a potom dosiel na navstavu k mojej malej a do rana mu decka 🤮 a ja som len trpla, ci mi nenakazili moju, vtedy 5m 🤦♀️

Ja si myslím, že určite áno. Ono tie cvičenia nie sú od toho, aby sa dieťa naučilo napr štvornožkovať.
Ja som na také cvičenia a všelijaké krúžky chodila len kvôli tomu, aby nám prešiel čas. Ale napríklad take plávanie ma veľa benefitov, čiže som to robila aj kvôli malému.