icon

Treba chodiť na špeciálne cvičenia s polročným bábätkom?

3. mar 2025

Ahojte maminy, su tu nejake, co s babatkami nechodia a ani sa nechystaju cvicit na nejake specialne cvicenia ? Velakrat sa tu spominaju cvicenia Babybalance , play wisely a pod. Alebo k fyzio. Treba takto chodit s polrocnym babatkom? Je mozne, ze aj bez cviceni a pozerani videi z youtube a pod. Sa dietatko nauci tie spravne pohybove vzorce ? Ake mate skusenosti ?

lucia13022023
3. mar 2025

Ja si myslím, že určite áno. Ono tie cvičenia nie sú od toho, aby sa dieťa naučilo napr štvornožkovať.
Ja som na také cvičenia a všelijaké krúžky chodila len kvôli tomu, aby nám prešiel čas. Ale napríklad take plávanie ma veľa benefitov, čiže som to robila aj kvôli malému.

kacena4
3. mar 2025

no mam viac deti nikdy som s nimi nechodila na ziadne speci cvicenia najma v prvych rokoch zivota. neboj ono sa to nauci aj bez toho ak nie je problem

adeladulova
3. mar 2025

Myslíš pretacat sa, stvornozkovat a šikmý sed a postaviť sa a chodiť?
Ak áno tak ver ze babybalance ani YouTube k tomu nepotrebuje a dokáže to aj so svojimi inštinktami samé. Tak ako my všetci naokolo co sme nechodili od 6m na také krúžky.
Apropo- môj sa naučil v 3 rokoch bicyklovať bez pomocných koliesok a teda na bicyklovy kruzok nechodil 😇 stačila som mu ja, manžel a chuť

oli18
3. mar 2025

Naco vlacit zdraveho kojenca po "kruzkoch"? Moj prvy vnuk chodil plavat, po case rodicia zistili, ze to bol strateny cas a s dalsimi nechodili uz nikde. Plavat, lyzovat a korculavat sa ucili od 3-4och rokov. Teraz maju 6,9,10, a 13 rokov a vsetci tieto sporty uz velmi dobre ovladaju. V 1.rocniku ZS zacali s nastrojom, tancom, spevom, futbalom. Neurychluj zbytocne veci.

cimage
3. mar 2025

Nechodila som nikam a deti vsetko zvladli same. Ide skor aso o socializaciu pre matky.

jarkaslck
3. mar 2025

Ahoj, tak ja napr. nikam nechodim a ani sa nechystam s 2r dcerou. Stale sme vonku, hrame sa, s muzom si napr. pustia pesnicku a zatancuju si, tak pohybu ma dost. Ale vsetky mamicky okolo mna chodia, vnimam to tak, ze je to okrem ineho forma socializacie pre ne...

beata_k
3. mar 2025

A o tyzden budes zakladat diskusiu, ze ti 6 mesacne chytilo chripku, ci s nim ist na pohotovost. Je to len na vyplnenie casu zien na materskej, ludstvo ako take na to nie je odkazane. A k otazke: Nie, nechodila som.

barka1
3. mar 2025

Samozrejme, že sa to naučí samé. Ak bude mat od teba dostatok podnetov. Ci ako myslíš že sa deti učili pohybové vzorce v minulosti???

lilope
3. mar 2025

Tieto témy, to je sen. Niekto je platený za ich vymýšľanie? Zdravý rozum adios papá.

evcagabi
4. mar 2025

Ja nepochopim tento novodoby trend, vsade sa tlacit s malym babom 😅 a odvsadial dovliect nejaku pliagu. Ako ostatne moj brat, sice nie s babatkami, ale starsimi babmi v hernicke a potom dosiel na navstavu k mojej malej a do rana mu decka 🤮 a ja som len trpla, ci mi nenakazili moju, vtedy 5m 🤦‍♀️