Výmena Stikeez
Ahojte, my by sme potrebovali Pohar, England, Croatia, Ukraine, na vymenu mame este Turkey a Albania, sme z BA
Mam na predaj: Spanielsko - 2x, Wales, Hungary a Austria
Ahojte,mám už len na predaj:Austrália,Rumunsko,Albánsko.... 🙂
@alena329 po com su? A odkial ste? Nemame austriu ak ste to mali na mysli a rumunsko
@bambolka11 Ahoj ja som z okolia Brezna a predám ich po 0,40€,ak máš záujem napíš adresu do IP 🙂
Dobrý deň. Potrebujem Severné Írsko, Francúzsko, Poľsko, Nemecko, Portugalsko a pohár a mám na predaj alebo výmenu: Taliansko, Slovensko, Turecko. Ďakujem
@scaramelka dobry den mam pre vas portugalsko a francuzsko, potrebujem taliansko a slovensko. Mozeme vymenit?
OK. Pošlem na výmenu. Poprosím adresu do IP.
ahojte, potrebujeme: anglicko,rakusko, svajciarsko, ukraina, portugalsko. Mame vela na vymenu vdakaa
@korytnacka7 mam portugalsko
@bambolka11 co potrebujete?
wales, rumunsko a severne irsko
@korytnacka7
odkial ste?
@bambolka11 sme z tt, ale dohodnut by sa dalo aj v ba, pk, ga. Mame rumunsko a wales aj na vymenu.
dobry den, mate niekto prosim obidve: polsko a belgicko? na vymenu mame: pohar, albansko, rusko, anglicko, ukrajina, turecko, chorvatsko, taliansko, svedsko, portugalsko, island a madarsko. z ba alebo postou. dakujem 🙂
Kúpim figúrku maďarsko.
@leasyk mam polsko aj belgicko na vymenu...odkisl ste?
@koszi ja mam, vymenim
@korytnacka7 tak to je fajn, mam pre vas portugalsko 🙂 odlozim vam. kedy sa chystaste do ba?
@korytnacka7 dobry den, z bratislavy.
@zanika1983 uz chorvatsko mam,suseda nasla,ale kludne poslite adresu a ja vam tych dvoch poslem 🙂
@leasyk U svokry denne v DFNsP alebo cez vikend a po vikende aj v centre.
@leasyk aj anglicko nam odlozte 🙂 toez mate a potrebujeme 🙂

Mám na predaj Island 3x, Wales, Rakúsko, Francúzsko. cena za kus 0,40 eur.