Výmena Stikeez
Ahojte ľudkovia chýbajú mi figúrky MOODY , PUFF-PUFF , IGOR, FIDO, PUFFY, BUNNY, SHARKY, GUINNY, GIRY JOE, HIP- HIP .
Navyše mám Frankey, Chompy, Kittie, Loggy .
Kúpim alebo vymením 🙂 Ďakujem
@lkockova Ahoj, potrebujem frankeyho, ponúknuť môžem Moody, Igor, Bunny, SharkyGiry joe alebo Hip - hip. Vymením toho Frankeyho aj za viac kusov od nás, verím, že sa dohodneme 🙂
Aktualizujem:
Chýbajú mi figúrky PUFF-PUFF ,FIDO, PUFFY, GUINNY .
Navyše mám Chompy, Kittie, Loggy .
Kúpim alebo vymením Ďakujem
Aktualizujem:
Chýbajú mi figúrky FIDO, PUFFY, GUINNY .
Navyše mám Chompy, Kittie, Loggy .
Kúpim alebo vymením Ďakujem
Ahojte mam na vymenu stikeez: cheezz, sharky, bunny a puff-puff.
Potrebujem snaky, piggy, orby, figo, igor.
Ahojte, ja mam navyse Piggy (rasa), cow (krava), Ely (slon), Papsy (kacka), Puffy (ovca) a Frankey
vymenim za Moody, Fido, Sharky, Gloo-Gloo, Guinny, Giry Joe .... najradsej s niekym z BA, uplne super z Dubravky 🙂
Mam chybaju už len snaky,guinny,cheezz,frankey
na vymenu mam froggy,ely,dolfy,papsy,gloo gloo,moody,chompy niektoré. Mam po dva kusy .
@charllotte je ešte volny tucnicik a kitty?
Ano potrebujem
POTREBUJEME: Sharky, Papsy
NA VÝMENU MÁME: 3x Hip-hip, Piggy, Snaky, Fido
@petuscha tucniacika a macku uz nemam, zostala mi 2 x kacka, 1 x zabka, 1 x puff puff, 1 x moody, 1 x orby
Potrebujem: SHARKY a dám zato všetky čo mám : 3x Hip-hip, Piggy, Fido
ahojte, máme orby, sharky, snaky
potrebujeme: moody, cheezz, fido, piggy, dolfy, ely, rigy, froggy, chompy, papsy
MAM POSLEDNE KUSY : 2 X KACKA, 2 X ORBY, 1 X ZABKA, 1 X HROSIK, 1 X ZAJKO, 1 X MOODY, 1 X PUFF PUFF
@charllotte Ahoj Nám chýba už len žabka. Pradáš mi alebo vymeníš aj jeden kus?
@michaela1307 ano mozme, adresy si vymenime cez IP 🙂
mile mamicky... zhanam Igor 2x a Puffy (ovecku) .. na vymenu mame snaky, slonika, tucniacika, prasiatko, zirafku, zabku, korytnacku, kravicku, zajaca, zltu rybicku, delfina, zraloka, Cheeza ... len vymena

Vimenim ti giraffu filipko101