Výmena Stikeez
Surne zhanam Gloo-Gloo. na vymenu mam Ely (slon) a Guinny (tucniak). popripade kupim za rozumnu cenu. dakujem.
Aktualizujem:
Potrebujeme Kittie, Puffy, Sharky,
Mame na vymenu piggy, chompy 3x, cow, dolfy, bunny
ahojte potrebujeme moody na vymenu mame ely, cow, puffy len vymena potom aj darujem
dobry den, sme z Pezinka a na vymenu mame papsy, puffy, puff-puff, a bunnyho 🙂
a chybaju nam snaky, guinny, loggy a sharky
kto vymeni chezz za igora a snakyho
Ahojte zhaname este froggyho zabku a na vymenu mame zirafy, slonika, ovecky, delfina, orbyho, puff puff, a cheeza.
A stale trva ponuka ak viete o niekom kto si hru kupil ale ju nepouziva prosim napiste zaplatim za hru 10eur prip viac ak bude treba. Vdaka
Ahojte, potrebovala by som týchto štyroch - CHEEZZ,CHOMPY, GUINNY, FROGGY. Prosím dajte vediet ak máte. Ďakujem
potrebujeme: hip hip,papsy,fido
na výmenu máme: piggy,cow,bunny,kittie,puf puf,frankey,dolfy,igor
Ahojte, chceme vymeniť. Máme Guiny, Sharky a Snaky a potrebujeme: Ely, Hip-hip, Frankey. Výmena alebo kúpim za rozumnú cenu všetkých naraz. píšte do IP.
mama na vymenu 5x orbi, 1x fido chyba nam chompy, frankey, guinny
Ahojte.Mame: Giry Joe,Gloo-gloo, Hip-hip,Puffy a Frankey
Potrebujeme: Chompy,Cheez,Orby,Fido,Kittie a Piggy
@ggaabbrriieellkkaa ahoj, vymenila by som frankey za orby.
@alex31 ahoj Alex, kolegyni chyba pre vnucika orby a kittie. Poslala by si nam tychto dvoch? Z kadial si? Ja z BA. Dakujem. Roman Ak by Riga25 nechcela vsetkych, mozes kludne aj ostatnych. Mam este dve dievcatka, ktorych maminky nechodia do LIDL a prosili ma ci im nejakych zozeniem. Tam uz nezalezi ake a kolko. Dakujeme! Roman
chýba nám sharky, loggy, papsy, moody, snaky a chompy
na výmenu máme dve elly, troch guinny, orbyho a puf-puf
mame na vymenu
Snaky 3x
Igor 2x
este nam dost chyba, kedze zbierame pre obe deti 😝
este mame 2x tucniaka na vymenu

@wenka pekny vecer, mam pre vas snaky a frogy, vymenim za piggy a guinny, dakujem za info