Výmena Stikeez
@alzbetinocka je ten zajac voľný?
Mame navyse chompy, puffy, moody, loggy ak by niekto zháňal ;)
mame uz iba dolfyho a potrebujeme orbyho
Prosím nemá niekto zajaca-Bunny lebo iba on nám chýba na výmenu ponúkame : Moody Chompy Cow Sharky Ely.
A ešte nám chýba aj Puffy
zdravim, ma niekto na vymenu, predaj (0,30e/kus) alebo podarunok? pre lokalitu trencin, pripadne holic, v sobotu a nedelu 16. a 17 august aj bratislava.
potrebujem:
ovecku puffy 4x (do 2 sad, 1 len tak pre jedneho chlapca, a 1 som slubila ze pozhanam co im chyba posledna)
frankey 3x (2 sady a pre chlapca)
snaky 2 x,
po 1 kuse: kacku papsy, delfina, rybku gloo-gloo, orby, kravu
na vymenu mam 3 x loggy, 1 sharky, 2 x tucniak, 1 puff-puff
dakujem!
a este budem mat 5 x fida na vymenu
Naozaj nikto nemá Puffy a Bunny
Ahojte. Kto vymení lepákov? Chýba nám slon, krava, prasa a Orby.
Ahojte chyba nam Froggy a Puff-puff, darujem co mam navyse Fido, Cheezz, Ely, Frankey, guinny, Hip hip, Kittie, gloo-gloo
Ahojte máme už plný kufrík
zháňam ešte ovečku - puffyho. na výmenu mám žabku,kravu, žirafu alebo, rybku. Len osobne Bratislava - Pertržalka alebo okolie Miletičovej. Dakujem
@szaboerzsa ahojky, mam oboch co potrebujete, mozme poprosit vsetkych co mate vy? dakujem
ahojte, vymenim
chyba nam orby, dolfy a piggy (jednooky zeleny, modry delfin a ruzove prasa)
mame navyse: 2x fido, 2x puffy, loggy, froggy, bunny, snaky, igor, giry joe
TT a okolie mozna osobna vymena
piste IP
nik nema toho zajaca a ovcu na vymenu
PRIEVIDZA potrebujeme kravicku, ma niekto?
mám na výmenu 2x žabu (froggy)
My mame zelene priserky, fialove jezkove, ruzove sa tiez najdu, zajac, rybka, zralok, korytnacka, zirafa, prasiatko...
@ssonnykka mala by som zaujem o rybku a zeleneho jednookeho. a tiez o syto ruzoveho snakyho ak mate. co za to?
ahojte, mame na výmenu : puff-puff - 2x, cheezz, orby, fido, puffy, bunny, piggy, gloo - gloo, guinny, froggy. A potrebujeme : frankey, chompy, papsy, cow, sharky, giry joe.

a ešte pre synovca zháňam: elfy, sharky a puff puff.
nenájde sa u niekoho?