icon

8

gabusiki
Dnes o 00:12

Ahojte mate niekto skusenost? V marci sa mi.zlomila noha - kolenny klb, nebola zlozita ale dali mi 2 skrutky. Nemohla som stupat na nu 3 mesiace. Kratko predtym ako som mohla zacat sa mi poskodilo chodidlo druhej nohy - z pretazenia . Clenok a prednozie - prsty. Nepodarilo sa mi rozchodit lavu - koleno trpi aj clenok, tuhne lytko ale horsie ze mi nasli neskor na pravej unavovu zlomeninu v prednozi . A rozostupili sa mi.prsty. mam v jednom edem az do metatarzov a rozsirilo sa mi to a stale progreduje. Nemozem ani bezbolestne nastupit. Uz to riesim pol roka - tu pravu. Lekari povedia - hoci mate dve nohy - my riesime lavu pravu si rieste kde chcete. Pravu riesim a ma odklanaju od jedneho k druhemu. Ich nezaujima zas lava . A nedari sa mi od bolesti uz fungovat. A to uz 3 mes boli na zblaznenie , ked prvu som riesila a sadra az po stehno ci nemoznost nastupim a zakl. veci a nie ze dokopy 9 mesiacov obe. Zhorsuju s mi resp.naraz aj ine zdravotne problemy okrem noh a nabaluje sa to preto, ze neviem riadne chodit a doriesit si ostatne . Trpim bolestou a kazdy ma preposie od jedneho k druhemu. Ortopedi sa casto nespecializuju na chodidla alebo je to vyhovorka - len rozne klby a lavu so skrutkami ani hoci je s nou problem nemam cas riesit. Lebo kym nevyriesim pravu , ani chodit na operovanej a dalsie nasledky nemam ako doriesit. Ani za 15 min co ste v ambulancii , to nestihnete povedat. Denne sa trapim z akutnymi bolestami pravej. A operovanej lavej
Ma niekto skusenost ze mal obe nohy poskodene? Ako ste to riesili?. ? Mam pocit ze snad nikto taky nie je a potrebovala by som podporu a nadej ze sa z toho da dostat...

anonym_656177
Dnes o 00:25

Preco si pretazila druhu nohu,mala si skor lezat alebo pouzivat barle a odlahcit si obe nohy.Nemas nikoho kto by sa o teba postaral,ze max na wc a lezat???
Kolko mas rokov???