9 mesačná si strekla sprej do úst. Uškodí jej to?
ahojte, prosim vas dcerka (9m. ) si malinko striekla do puse rexonu. moze jej to nejako ublizit? dakujem pekne 🙂
urcite nie. Pusku jej vyplachni nech nema blbu pachut, inac sa nic nedeje. A spreje od malej co najdalej. Nech si nenastrieka do oci. 😉
fakt, dakujem, skoro som skolabovala. inak sak nebadam ziadne negativne znaky, aj sa vykakala :P. dufam ze jej to neznici vnutro 🙂
no caj to neni, tak sa pytam 😉
neboj sa, treba jej dat len poriadne napit a pokial nevracala, tak bude v pohode 😉
mne moj drobec ked mal dva a pol roka slohol babke tabletku na spanie, sme ale myseli,ze iba spadla,ale ze nezjedol, ked po chvilke zacal mat haluze, skoncili sme na pohotovosti len koli precisteniu krvicky, bol hore do 5 do rana, a vraj tabletka na spanie - ha ha....no ale potom bol fit. Obcas mu zasibava,ale to asi nebude z toho 😀
moje dieta, co neochutna, to sa nerata 😀 (skoda, ze sa to netyka jedla ☹ , ale len "zakazanych veci") takze aj rexonu mame za sebou (pansky garnier, penu na holenie, prasok na pranie...) a to uz sa ani nepozastavujem nad kartonmi, reklamnymi letakmi- toaletak si uz otvorene chodi vypytat - jeden utrzok- tak na chut 😅 😠 ...obcas mi je az do placu, ale co s nim divoch pralesny 😠 vyplachneme pusinu, ""povyhrazame sa" 😉 a ide sa dalej...vela zdaru s malou vyskumnickou 😉

@denula84 nebude sa jej potiť jazyk 😀 😀 😀 ale nie, nestane sa jej nič 😉