icon

9 mesačná si strekla sprej do úst. Uškodí jej to?

denula84
25. jan 2014

ahojte, prosim vas dcerka (9m. ) si malinko striekla do puse rexonu. moze jej to nejako ublizit? dakujem pekne 🙂

sissy27
25. jan 2014

@denula84 nebude sa jej potiť jazyk 😀 😀 😀 ale nie, nestane sa jej nič 😉

jabadaba
25. jan 2014

urcite nie. Pusku jej vyplachni nech nema blbu pachut, inac sa nic nedeje. A spreje od malej co najdalej. Nech si nenastrieka do oci. 😉

denula84
autor
25. jan 2014

fakt, dakujem, skoro som skolabovala. inak sak nebadam ziadne negativne znaky, aj sa vykakala :P. dufam ze jej to neznici vnutro 🙂

renee17
25. jan 2014

@denula84 Ja si myslim ze to nie je nic vazne bude fit.Moja na rok si namacala cuel do bonuxu a hned plac volala som dr. a ta povedala ze ma len prijimat dostatok tekutiny a nemam vyvolat zvracanie.

sissy27
25. jan 2014

@denula84 nezničí vnútro? veď nevypila kyselinu 😅 buď solidárna k malej a strekni si aj ty trošku rexony do úst, nech vieš čo a ako 😎 a máš po probléme a ešte vám budete mať obe rovnako svieži dych 😀

denula84
autor
25. jan 2014

no caj to neni, tak sa pytam 😉

memory97
25. jan 2014

neboj sa, treba jej dat len poriadne napit a pokial nevracala, tak bude v pohode 😉

martija
25. jan 2014

mne moj drobec ked mal dva a pol roka slohol babke tabletku na spanie, sme ale myseli,ze iba spadla,ale ze nezjedol, ked po chvilke zacal mat haluze, skoncili sme na pohotovosti len koli precisteniu krvicky, bol hore do 5 do rana, a vraj tabletka na spanie - ha ha....no ale potom bol fit. Obcas mu zasibava,ale to asi nebude z toho 😀

lucinka311
26. jan 2014

moje dieta, co neochutna, to sa nerata 😀 (skoda, ze sa to netyka jedla ☹ , ale len "zakazanych veci") takze aj rexonu mame za sebou (pansky garnier, penu na holenie, prasok na pranie...) a to uz sa ani nepozastavujem nad kartonmi, reklamnymi letakmi- toaletak si uz otvorene chodi vypytat - jeden utrzok- tak na chut 😅 😠 ...obcas mi je az do placu, ale co s nim divoch pralesny 😠 vyplachneme pusinu, ""povyhrazame sa" 😉 a ide sa dalej...vela zdaru s malou vyskumnickou 😉