icon

Ako riešiť komplikácie s lekárskym posudkom?

robert1000
25. nov 2024

Dobry deň
Stal sa mi pracovny uraz v auguste , liecba uz je ukoncena.
Som pohorseny pristupom chirurga . Poprosil som ho aby my vypisal lekarsky posudok s bodmi pre soc.poistovnu , este len zbadal papier a do ruky mi podal cislo uctu kde mu musim poslat 15 eur a ze ma 30 dni na vypisanie , ok , po 3 tyzdnoch som bol v zdravotnickom zariadeni a zastavil som ci nahodu nema vypisane , vybehol namna mam 30 dni!! , ludsky pristup vymizol hned ked nieco potrebujem?? Prisiel som o tyzden co ak pocitam je je mesiac ukoncil mi liecbu 23.10 , znova namna vybeho zo slovami ze ma 30 dni neviem ako to on pocital , ale to je asi jedno musim cakat , vybehol namna ze mam rok na vybavenie ( co ja viem soc.pois ma 3 roky ), a ze ked chcem vrati mi 15 eur a nech mi to vypise kto chce. Slusne mu povie nech je ludsky a povie mi ktory den je prenho 30 den kedy si mam prist po papier, vsak pracujem nemozem kazdy den chodit a cakat ? Sklamanie z pristupu je neskutocne , neverim ze tam este niekedy pojdem .
Otazka ak sa konecne dostanem k papieru viem si nieako overit ci my dal body ake mi patria , lebo mam pocit ze teraz my to vypise pod vplivom negativnych emocii .
ĎAKUJEM STE tu všetci úžastny