icon

Autonehoda s dieťaťom

bobaska666
7. apr 2018
bobaska666
autor
7. apr 2018

Ahojte, mali sme autonehodu s 3 rocnym dietatom. Nema ziadne poranenia , ani bolesti. Je potrebne ho dat vysetrit ?

beky1813
7. apr 2018

Radsej by som dala

jankaga
7. apr 2018

Urcite dajte.

sasesoe
7. apr 2018

@bobaska666 tazko povedat ake vazne to bolo, ale 3roc nemusi vediet vsetko spravne popisat. Radsej zbytocne stresovat ako potom banovat

amalka1991
7. apr 2018

Samozrejme by som dala vysetrit

sissy27
7. apr 2018

Čo môžeš stratiť vyšetrením aj keby tam naozaj nič nebolo a čo môžeš stratiť ak vyšetriť nedáš a bude tam nejaké vnútorné zranenie? 🤔
Udivujú ma tieto dva extrémy, kedy ženy pomaly volajú sanitku kvôli zastavenému prdu alebo keď pri autonehode rozmýšľajú, či treba dať dieťa aspoň prezrieť u lekára...

marienna
7. apr 2018

My sme mali autonehodu s 2,5 ročným. Určite by som dala vyšetriť. Psychické následky ma doteraz. Stalo sa to pred dvomi rokmi a rozpráva aj teraz o tom. Dúfam,ze raz zabudne 🙏

tova
8. apr 2018

zalezi aka nehoda to bola. Zase ked niekto otrie o naraznik alebo svetlo, dieta bolo spravne priputane, nestazuje sa ze nieco boli tak je to zbytocne. Urcite zidne CT , rtg nebudu robit.

bibyke
29. apr 2018

@marienna chudacik. To si az tak zapamatal?

luliu
29. apr 2018

Určite áno. Ale samozrejme záleží na tom o akú autonehodu šlo. Keď len tukanec na parkovisku tak za mňa nie. Ale keď o naraz počas jazdy na ceste tak áno. Pre istotu

marienna
29. apr 2018

@bibyke aj ja sa divim,ze si to tak pamätá. Aj vcera sa ma pytal,ze ci si to ja pamätám,ked sa Nam to stalo. Uz asi nezabudne .. bobak moj 😭