Bolesť hlavy po údere
Ahojte, prosím súrne mi poraďte. V nedeľu večer som si pri postavení veľmi silno buchla hlavu o hranu skrine ktorá je namontovana na stene. Doteraz ma hlava zhora bolí, také tlaky a mierna tupa bolesť , v noci ma to bolelo dosť pri lezaní. Nemam tam opuch ani krvavé, bolesť je skôr taka zvnútra horná cast. Nezvracala som, ani sa mi netocila hlava atď čiže otras mozgu by to nemal byť. V lekárni mi poradili že na urgent resp pohotovosť, neviem aký je rozdiel..., neviem čo mám robiť či počkať na obvodnu do zajtra alebo sa trepať na urgent niekedy vás vysmeju s takýmito záležitosťami . Vdaka
no kedze je to stav z nedele, nie je to ani na pohotovost ani na urgent. ak sa zajtra nebudes citit lepšie smer obvodná lekárka
obvodna a potom ta posle podla vsetkeho na chirurgiu, z tade ta poslu na nejake zobrazovacie vysetrenie.
Ale moze to byt udrete, ja ked sa tresnem niekde a to som si tu gebulu obila uz hadam vsade tak to trva tiez dni kym to prestane boliet ale skor na dotyk a hrce sa mi nerobia.... nemas tam ani modrinu alebo nieco? popravde nikdy ma to nebolelo len tak, pri lezani atd. Na urgent by som isla len ak by sa mi to zhorsovalo
Som ti písala aj v sk zdravotníci, chid na pohotovosť, mne sa to tiež to isté stalo a mala som otras mozgu. Dostala som tbl a bola som pn
Som ti písala aj v sk zdravotníci, chid na pohotovosť, mne sa to tiež to isté stalo a mala som otras mozgu. Dostala som tbl a bola som pn
@stellarstar ahoj, a ako si ,,vyliečila,, ten otras mozgu? Aké si mala príznaky? Včera som bola 3 hod na urgente, otras, ani RTG hlavy vraj netreba ani ma nevysetril len povedal že ta bolesť je z krčnej chrbtice, ani neviem či som mala alebo nemala otras mozgu
@stellarstar ahoj, a ako si ,,vyliečila,, ten otras mozgu? Aké si mala príznaky? Včera som bola 3 hod na urgente, otras, ani RTG hlavy vraj netreba ani ma nevysetril len povedal že ta bolesť je z krčnej chrbtice, ani neviem či som mala alebo nemala otras mozgu
@anonym_autor vyššie píšem že mi dali nejaké lieky a bola som PN. Mala som len bolesti hlavy. Robili mi mrt tuším, uz je tomu 20 r

No,tazko povedat,ked ty nevies co ti my poradime.Ale poviem ti tak,vcera rano som prepierala pradlo v lavore vo vani.Ako som sa prudko dvihla tak som si celou silou buchla hlavou,na hranici cela a vlasou do steny,resp.kachliciek,kedze mame predel medzi sprchacom a vanou.No rana jak z dela,az mi zahviezdickovalo.Ale dnes uz len na dotyk citim,ani hrcu nemam,samo o sebe ma to neboli ani nic ine.Cize ak mas ty aj s odstupom 2 dni pocitujes nejake potiaze asi by som to dala vysetrit.Hoci ist na urgent 2 dni po,je tiez divne.Zajtra chod za obvodackou.Nakoniec hlava nie je sranda,mozno ta zrontgenuju.