Bolest hlavy po údere do spánku
Ahojte v sobotu som si udrela hlavu do spanku, nič mi nebolo včera ma bolela len hlava ale to možno an preto ze ma boli krčná a dnes citim bolest hlavy na tej strane kde som sa udrela , na dotyk necitim nič, mpze to byť s úderu? Ďakujem. 🙂
@moonlight1210 niee
@moonlight1210 tam kde je naznačené som sa udrela
@princezna211 veď keď si sa tam buchla tak ťa to boli z toho úderu, či? Je tam len koža a kosť, žiadny sval tak to bolí viac.
@martul ano ja len tak ci to není nevezpecne
@princezna211 pokiaľ sa ti nekruti hlava a nie je to zle, tak to bude ok.
@princezna211 ak ti nie je zle (nevolno, az zvracanie), nemas zavrate, netoci sa ti hlava, nemas pocit, ze mas problem s videnim, problem s rovnovahou, nie si podozrivo unavena, omamena, ospala (mimo bezny cas, ked chodis spat), tak najskor nic vazne, len ta proste boli udrete miesto. Mozes mat aj nejaky ten mensi krvny vyron pod kozou, ktory este nevidiet, alebo ani nebude vidiet, lebo krv z popraskanych vlasocnic nastekala inde, kde to nevidiet.
Kazdopadne, ak by bolest pretrvavala, ci sa dokonca zhorsovala, ci by sa ti zacali prejavovat niektore symptomy vyssie popisane, chod na pohotovost.

@princezna211 tak spankova kost je najtensia na lebke. Moze to byt nejakym tym lahsim otrasom. A ine problemy nemas?