Buchnutie do záhlavia u trojmesačného chlapčeka
Ahojte. Prosim vas o radu. dnes som drzala synceka v bocom klbku a tytoo spsobom som h pkladala na postel. POd hlavickou som mala stehno ktore vlastne tuto postel preliacilo a miesto toho aby hlavicka bola polozena na postel mi jeho hlavka dopadla na stehno, lavy bok zahlavia... zle som to odhadla lebo stehno stlacilo postel cize syncekova hlavicka trosku padla na to stehno... prosim o rady ci je to nebezpecne. mam strach,dakujem
udrel sa mi do kosti pri kolenem ked ohneme nohy v kolene tak je to tam okolo kolena take tvrdsie...... a nepkakal ... strasne sa bojim
asi si ho o to stehno nesmarila silou alebo z vysky 😉 takze sa neboj, maximalne sa trosku buchol, ale ked ani neplakal, tak si to mozno ani nevsimol 🙂
dakujem pekne
@elena213 vies tam zalezi hlavne akou silou sa buchol ale ked si sa rozhodla napisat sem tak sa asi buchol silnejsie .........on ma velmi mekucku hlavicku a mohol ale aj nemusel si ju poranit ........skus sa riadit svojim instinktom a spytaj sa sama seba buchol sa dost? A ak si odpovies ano tak by som sla na rengen prejstotu ak odpovies nie velmi tak nemusis ist ale ak by bol mali mrzuty tak chod a Pozor!!!!!!!!!! Male dieta ak sa buchne nemoze ist spat najblizsie 2 hodiny nato dohliadni
@elena213
prosim vas, nemajte ziadne obavy. dieta zas nieje z cukru. pokial si hlavy nebuchol o nic tvrde, tak mu nic nebude. a to, ze sa "udrel" o vase koleno, to nic nieje. deti su dost odolne, naozaj. treba samozrejme davat pozor a vyvarovat sa nehodam, otrasom a pod, ale podla mna sa mu nic nestalo. ak by bol plakavy, malatny, nebodaj zvracal, tak chodte na pohotovost, ale podla mna mu nic nebude. a sledujte ho, ked bude spat, ci je ok.
dakujem vam.... uder nebl podla mna silny len som velmi uzkostliva matka a bojim sa najma ak ide o jeho hlavicku,,, neviem to bohuzial racionalne posudit :(
@ekinkala
@stanislavao
dakujem vam.... uder nebl podla mna silny len som velmi uzkostliva matka a bojim sa najma ak ide o jeho hlavicku,,, neviem to bohuzial racionalne posudit :(
@elena213 pokail by dieta zvracalo, tak ma otras mozgu - to aj do buducna, aby ste vedeli, ked padne. ale dieta je naozaj dost odolny tvor. nebojte sa, casom zistite aj sama. dieta, ked sa mu ublizi, tak sa v prvom rade zlakne a place, aj ked sa udrie, tak place. lenze clovek nevie, ci place len od laku, alebo od bolesti, cize ak by sa vam nahodou nieco podeobne pritrafilo, ze sa udrie do hlavy a bude plakat, tak chodte na pohotovost a budete aspon kludnejsia. ale prvy signal je to, ze zvracia, je dieta malatne a kratko po naraze nenechajte dieta nikdy spat, ani keed ma cas na spanok, tak ho nedajte spat. a nemajte obavy, z toho dnesneho mu podla mna naozaj nic nebude.
aj takto maličké deti vydržia veľmi veľa,sú ako mačence elastické,netreba robiť paniku,na zem ti nespadol dole hlavu,ak nevracia a zrenička sú rovnaké absolútne to nerieš 😉
dakujem velmi pekne vsetkym za nazory ....
poradi este niekto prosim? vdaka za akekolvek usmernenia, skusenosti ...
este nejake rady skusenosti prosim ... vopred dakujem
@elena213 Nemalo by sa nič stať, písala si že sa to stalo včera. Ak nemal žiadnu reakciu o ktorej ti písali baby tak by to malo byť v poriadku Keď si ho dávala na posteľ a mala si ho na rukách tak to veľká výška nemohla byť a ani ten náraz nemohol byť taký tvrdý. Detičky nie sú až také krehké ako sa zdajú, neboj sa ešte sa v živote poudiera dosť 🙂
@daniela242 dakujem velmi pekne za nazor.

ak sa nebuchol do tvrdého v pohode-a plakal?teda ked nemáš stehná tvrdé jak Arnold Schwarzenegger🙂