icon

Čo robiť pri úraze dieťaťa v škole?

momo32
21. feb 2024

Ahojte dievčatá, mojej dcére počas športového krúžku jeden chlapec kopol loptu vraj chcel kopnúť vedľa nej a kopol jej z loptou do lakťa, že teraz je dcéra po operácii komplikovaná zlomenina ,ze jej to museli robit v Bratislave, ma to zadrotovane a samozrejme pôjde ešte raz na operáciu lebo jej to budu vyberať.Ja neviem ale hrozne ma to ako matku hnevá že moja dcéra takto dopadla a nieje to len odrete koleno.....leží v Bratislave a možno bude mať aj následky, čo by ste urobili vy na mojom mieste?nechcem ťahať školu po súdoch ale nechcem to nechať len tak ...je to moje dieťa, bývame ďaleko od BA...

Strana
z2
momo32
autor
21. apr 2024

@623gabulienka ona to ma v lakti v kĺbe a niesu jej vidieť,netrcia jej,jej to museli operovať 2 krát lebo sa to prvý krát nepodarilo.Ale ortezu nosí len do školy,pre istotu.Detom sa to rýchlo hojí a verím že všetko dobre dopadne.Aj ja som bola nahnevaná a keď som musela nechať dcéru v ba koly operácii aj som si poplakala ale dala to a vaša to tiež dá ,držím palce

momo32
autor
Autor odpoveď zmazal
anabela2111
22. apr 2024

@623gabulienka zdravím, asi záleží ako kde je zlomená ruka. Ja som sa zapojila tejto témy na začiatku, keď ju pridala autorka. Synovi sa to nestalo v škole ale na krúžku - futbale... on mal zápästie, a drôty mu tiež trčali z ruky, vybrali mu ich po 4 týždňoch, potom nosil ešte týždeň ortezu, už sme skončili rehabilitácie a ručička je v poriadku, nebolí.. v sobotu boli 2 mesiace od úrazu.. skoré uzdravenie 🍀❤️

623gabulienka
22. apr 2024

@anabela2111 dakujem vam

zdenickaopavska
23. jan 2025

@pbra40
Ahoj. A kolko bol tvoj syn na marodke? No 250 eur sa mi teda zda veru dost malo na taky uraz co mal tvoj syn.

pbra40
23. jan 2025

@zdenickaopavska stalo sa to v piatok na poslednej hodine, vcere o 17.00 ho operovali, v sobotu prepustili. Mal zlomenu pravu ruku, on je lavak, takze od pondelka chodil normalne do skoly

zdenickaopavska
24. jan 2025

@pbra40
Nasa zle stupila v skole a praskla jej kosticka pri priehlavku. Mala sadru ale tiez chodila do skoly a .cca 8 tyzdnov chodila na kontroly.pokym. to mala dobre. Skolske poistky asi velmi neplatia,takze ona zrejme dostane narozdiel od tvojho chlapca uplne malo eur.

lenkaviki48
20. máj 2025

Ahojte chcem radu, syn skočil v škôlke zo stoličky a má zlomené predlaktie obe kostí s operáciou a drôty v kostiach. Papier som od lekára dala učiteľke kópiu. Dozvedela som sa že spísali úraz ale že sadol si vedľa stoličky. Je možné žiadať odškodné z poistenia v škôlke a aj koľko trvalo kým vybrali deťom drôty? Ja mám z ďalšej operácie strach

623gabulienka
20. máj 2025
@lenkaviki48

Ahojte chcem radu, syn skočil v škôlke zo stoličky a má zlomené predlaktie obe kostí s operáciou a drôty v kostiach. Papier som od lekára dala učiteľke kópiu. Dozvedela som sa že spísali úraz ale že sadol si vedľa stoličky. Je možné žiadať odškodné z poistenia v škôlke a aj koľko trvalo kým vybrali deťom drôty? Ja mám z ďalšej operácie strach

@lenkaviki48 mojej dcére droty vyberali po 4 tyzdnoch,ambulatne,pri plnom vedomi, bez akejkolvek anestezy 😩
Odskodne urcite ziadajte, ak ma skolka poistenie zodpovednosti.

lenkaviki48
21. máj 2025
@623gabulienka

@lenkaviki48 mojej dcére droty vyberali po 4 tyzdnoch,ambulatne,pri plnom vedomi, bez akejkolvek anestezy 😩
Odskodne urcite ziadajte, ak ma skolka poistenie zodpovednosti.

@623gabulienka bože môj to mi je ľúto že ju ani neuspali keď jej vyberali. Nám vraveli že uspia syna keďže má 4 roky. Dúfam že nič sa nezmení. Ďakujem za odpoveď

623gabulienka
21. máj 2025
@lenkaviki48

@623gabulienka bože môj to mi je ľúto že ju ani neuspali keď jej vyberali. Nám vraveli že uspia syna keďže má 4 roky. Dúfam že nič sa nezmení. Ďakujem za odpoveď

@lenkaviki48 moja ma 8r. Tiez som cakala, ze to bude v celkovej, alebo aspon lokalnej anesteze...
Ona tie droty mala tak, ze jej trčali von cez kožu, za 3 sekundy to bolo vonku, vraj kvoli tomu ju nebudu uspavat.. Traumu mam z toho vacsiu asi ja ako dcera...

lenkaviki48
21. máj 2025
@623gabulienka

@lenkaviki48 moja ma 8r. Tiez som cakala, ze to bude v celkovej, alebo aspon lokalnej anesteze...
Ona tie droty mala tak, ze jej trčali von cez kožu, za 3 sekundy to bolo vonku, vraj kvoli tomu ju nebudu uspavat.. Traumu mam z toho vacsiu asi ja ako dcera...

@623gabulienka tak môj syn bude uspaty lebo on to má v kostiach ktoré sú duté. Ale strach viem aký si mala

Strana
z2