icon

Cudzí človek mi spadol na dieťa v kočíku

kvetinkovamama
20. sep 2015

Ahojte, pred pár dnami sa nám stalo,že som čakala v tabak fante v rade pri pokladni.Kým platil taký dedko predo mnou,zohla som sa pod kocik do tasky po penaženku a zrazu sa kočík zatriasol.Tak som sa postavila a zrazu vidím toho deda padnutého na mojom synčekovi.Ruky mal na lemoch kočíka a Nerinko zotrvával v spánku,tak som myslela,že sa ho ani nedotkol,ale všimla som si,že ruky mal ten dedo plné.Vyplašený dedo niečo zakoktal a potom odišiel.Ja som dúfala,že mu teda nič neurobil,ale asi po pol hodine sa mu na hlavičke objavilo také začervenané miesto a vyzeralo trocha akoby preliačené. Ale malý sa nijak nesťažoval na bolesť ani nezvracal.Ale na daľší den mal mierne zvýšenú teplotu a potom ešte na další večer.a každú chvílu sa mi teraz v noci budí a už je to 5nocí od toho "ataku". Nemyslím ale,že je to z toho udretia asi skôr zo stoličky,ktorá mu rastie,ale neviem. Čo myslíte? A stalo sa už aj niekomu inému,že by vám niekto spadol na kočík? Podotýkam,že som mala od toho deda asi metrový odstup,musel byť fakt nejaký zasnívaný alebo jednoducho debil,ked sa otočil a prešiel meter bez toho aby sa pozrel čo je pred ním. Keby som práve nebola zohnutá a videla ho ako padá,hned by som ho pekne nasmerovala inam 😠

sardinka333
21. sep 2015

@stanulik33 mna zase prekvapuje ako jedna zena a matka reaguje na človeka štylom : ,musel byť fakt nejaký zasnívaný alebo jednoducho debil,ked sa otočil a prešiel meter bez toho aby sa pozrel čo je pred ním. Keby som práve nebola zohnutá a videla ho ako padá,hned by som ho pekne nasmerovala inam.
Naozaj tolerantný a láskavý prispevok matky,ktora je tiež prikladom svojmu dieťaťu...ešte ze spalo.

@maciatkolulu ja ,,sockou,, tiez nechodim...v centre by to bolo aj zbytočné, nemám chut platiť nekrestanské peniaze za parkvanie ..kazdopadne nablizku mame nejake tie ,,utulne,, a nacenganí su skor muži v strednom veku...dedkov som si nevšimla, aj ked nevylučujem.

maciatkolulu
21. sep 2015

@mircalla ono celkovo to centrum teraz kvoli rozrypaniu celej sturovej vyzera desne, ale islo to dole vodou. A to vsetko. Kde su tie nadherne tulipany na safku, kde kazacok, kde je moje nadherne ihrisko s ihriskovym deduskom a vsade bolo cisto. 1.5. Sa vykladali hojdacky a sedenie v kazacku vonku a to ci prsalo, snezilo, bolo to jasne znamenie jari. A teraz na ihrisku parkovisku, travnik wc pre psov a bezdakov a marina ani nehovorim.... je to smutne.

mircalla
21. sep 2015

@maciatkolulu skratka to, co stretnem cestou do skolky je ozaj raj....

inak pridam este jednu prihohu: jedla som po ceste nejake sladke pecivo a nejaka pani (uplne cudzia) ze: z toho sa pribera!!!!!! dost ma to zaskocilo, tak sa pytam, ze preco ju to trapi. ona na to, ze vsak sa pozrite na seba, ake mate vyzrate brucho....ja na to (v totalnom soku), ze som tehotna, z coho ostala prekvapena, ale povedala len "to urcite" a zacala este daco nadavat. to som fakt pribrala len do brucha a nosim c. 38.

to sa moze stat len na slovensku...vitat

mircalla
21. sep 2015

@maciatkolulu este tie otrasne zelezne stanky v tvare vagonov,co tam rosova navozila....huraaa

zibi
21. sep 2015

@mircalla to nemysis vazne 😀 😀 😀 😀

mircalla
21. sep 2015

@zibi uplne, pisala som to vtedy aj do nasej RF temy, taka som z toho bola v soku.

0silvia0
21. sep 2015

@mircalla verím, že sa také môže stať. Mne jedna babka v Lidli tiež pripomenula pri obhliadke môjho košíka, aby som nekupovala chipsy, lebo sú nezdravé 😠 Pritom som ich kupovala na oslavu, kupujem to príležitostne... fakt neviem, či poniektorí jedinci nemajú čo riešiť a veľmi sa nudia, keď čumia do košíkov a tebe do úst...

zibi
21. sep 2015

@mircalla 😀 tak mne by aj zabehlo 😀

stanulik33
21. sep 2015

@sardinka333 Jasné, že úvodný príspevok tiež nie je slniečkový a ružovučký, ale napísať, že čo je tvoje dieťa pes keď sa volá Nero, je pre mňa stokrát horšie, pretože to už útočí priamo na dieťa, ktoré je v tom nevinne.

slniecko192
21. sep 2015

@mircalla To nemyslíš vážne, že niečo také niekto vypustí z úst. Ja žasnem. 😒

maciatkolulu
21. sep 2015

@stanulik33 tak ale prrrrr, ja som napisala, ze nerinko bol pes z mojho detstva a fakt mi to pripomenulo, ja som nikde nenapisla, ze jej dieta je pes. Ale naozaj napisat do prispevku meno a ked uz pisem, tak takuto extra zdrobneninku?A vzapeti je dedo debil, to o niecom svedčí.

cecil36
21. sep 2015

@stanulik33 treba citat s porozumenim @maciatkolulu urcite nepapisala, ze "čo je tvoje dieťa pes keď sa volá Nero". Skus to precitat este raz 😉

maciatkolulu
21. sep 2015

@cecil36 no ved jasne, nerinko bol hafan, taka zmeska od vedla a bol rozkosny a bol to ten naj pes z mojho detstva....

petra7777
21. sep 2015

@cecil36 To máš odkiaľ? To u nás sa akože toto deje? Starí ľudia "úmeselne" padajú na kočíky? To čo za kraviny? To ťa ani na chvíľu nenapadlo, že sa mu zatočila hlava...alebo že sa nestihol zachytiť....Mne skôr príde, že naša "mladá generácia" už nevie, čo od dobroty :(

stanulik33
21. sep 2015

@maciatkolulu
@cecil36 Reagovala som na sardinka333, ktorá vo svojom príspevku napísala: Tvoj Nerinko...to je pes s takým menom? Neboj sa, čítať s porozumením mi nerobí problémy, ale trafená hus zagágala, aj keď to nebolo mierené na ňu.

mircalla
21. sep 2015

@petra7777 mam 43...mladi su dneska ozaj hrozni, s tym absolutne suhlasim, ale musim povedat, ze starsia generacia sa prejavuje len o nieco lepsie - arogantni, bezohladni, ufrflani....nebudem sa opakovat, ale za to aby boli prvi v autobuse su ta schopni aj prizabit....samozrejme nie vsetci, ale bratislavski dochodcovia nech sa nikto na mna nehneva su urcite neni vzorom slusnosti ci tolerancie...cestujem MHD cely zivot - pomaly ta vysoti z autobusu, aby mohol vystupit, kym cakas kym vystupia ostatni

cecil36
21. sep 2015

@petra7777 ?????? nerozumiem kde som ja nieco take napisala pls skopci

petra7777
21. sep 2015

@cecil36 Dnes ráno 07:50 si to napísala....vraj majú novú zábavku a vešajú to na YouTube...A
@mircalla súhlasím 🙂 Len to máš presne tak , že aj medzi mladými sú normálni, aj retardi a medzi starými detto 😀

libka1
21. sep 2015

@mircalla tetka bola hladna a mala chut na pecivo, mozno si myslela ze ho odhodis a ona ho potom cmajzne... sa necuduj ze si ju nasrala ked miesto odhodenia peciva sa este na drzovku branis 😀 😀

petra7777
21. sep 2015

@kvetinkovamama Mám ešte takú otázočku...ak stál pred tebou pri kase....tak načo sa vracal smerom k tebe meter dozadu? Mal už kasu opustiť....smerom dopredu, nie?

sardinka333
21. sep 2015

@stanulik33 kde ja pišem ze jej dieťa je pes? Leda tak ma psačie meno, ale proti gustu aj moje morské prasa sa volalo Gabo a aj meno Mia sa dnes bežne dáva a pritom moja mama ma mačku menom Mia... 🙂 Ja som sa pisatelky pýtala či Nerinko je pes nič iné...
Neboj stanulik - len by sa ti zatočila niekde hlava, capla by si na zem, zapotacala sa a hned by si bola za debila pre pisatelku prispevku...neboj, nešetrila by ani teba 🙂 ešte by ta prekročila... 🙂

cecil36
21. sep 2015

@petra7777 evidentne si nepochopila, ze prispevok bol ironocky 😉

stanulik33
21. sep 2015

@sardinka333 Tak keď to nebolo myslené zlomyseľne tak ok, len to vyznelo trošku ináč, ale veď je to jedno. Už sa nebudeme dohadovať, to nie je na nič dobré. Nech slnko nezapadne nad naším hnevom 😉

petra7777
21. sep 2015

@cecil36 No nepochopila :( Prepáč, nemyslela som to v zlom 🙂

peneloppe
21. sep 2015

@mystisch

100 bodov

vlada2401
21. sep 2015

@sardinka333 ty si mimo total zakladatelka tejto temy to vysvetlila presnejsie tak si radsej precitaj

peneloppe
21. sep 2015

@mircalla

To si vystihla, bratislavski dochodcovia to je kapitola sama o sebe. Arogantni a drzi vacsina z nich. Ako si narokuju miesto v MHD atd, ozaj cloveka dobre neprevalcuju.
A najviac mi lezie na nervy ze cestuju v spicke rano aj k veceru, ked je MHD plna. Neviem co robia cely den.

koniarova
22. sep 2015

@cecil36 No neviem, či by som toto nazývala iróniou. Možno jej slabým odvarom. 😒

cecil36
22. sep 2015

@koniarova co by si nenazyvala ironiou? Toto? "Uz si videla tie nove videa dochodcov na you tube? Teraz sa vraj najnovsie bavia padanim na kociky s deckom. Ale vraj si kociky nevyberaju iba tak, dolezitu ulohu zohrava aj meno decka. Teraz vraj ficia pady na kocik s dietatom, ktore sa vola Nerinko. Ta stara generacia uz fakt nevie co so sebou.... emoticon Kks to si fakt myslis, ze ten dedko tam padol umyselne?"

mircalla
22. sep 2015

@peneloppe vsak kludne nech miesto ma, rada uvolnim🙂 ale ten styl ako sa k nemu dostat, pripadne nastupovanie-vystupovanie - lakte v akcii, ziadne dovolite prosim....skratka cez mrtvoly