icon

Do oka mi prskla Garnier maska

donutka99
21. feb 2023

Dobry den cistila som si plet ako kazdy den s garnier cistiacou maskou a stieklo mi.do oka strasne ma.to palelo a tak ako by rezalo nemohla som.poriadne otvorit oko viplachovala som si to vodou je to troska lepsie ale mam pocit ze sa mi.oko nejak stahuje a puchne bude to v pohode ak ma niekto stym.skusenoti budem rada za kazdu odpoved

Do oka mi prskla Garnier maska
july0
21. feb 2023

@donutka99 asi ny som sla k lekarovi oci mas len dve😬

donutka99
autor
21. feb 2023

@july0 myslis ze to neprejde ?

donutka99
autor
21. feb 2023

@july0 mam strach

simona2001
21. feb 2023

@donutka99 prečítaj si návod...určite je tam napísané co treba urobiť ak ti to vojde do oka. A ak nič nepomáha tak zájdi k doktorovi. Mne sa tiež stalo ze mi vošiel šampón, kondicionér alebo sprchač do oka...len som si to oplachla vodou...poutierala. tiež mi to nachvilku opuchlo ale potom to prešlo. Nakoľko je to oko podráždené tak ti opuchne. Ale ak sa necítiš dobre...tak zajdi k doktorovi.

donutka99
autor
21. feb 2023

@simona2001 citim sa dobre len to jedno oko ma. Ked žmurkam tak akobeby reze asi mam.moc podraždene oplachujem si oko vodou ale citim opuchnute to oko ak mi to neprejde do noci alebo zajtra urcite zajdem k dr

simona2001
21. feb 2023

@donutka99 oplachuj ďalej.. .ale zasa nie často. Aby si nedostala ešte zápal. Určite ak to neprejde zájdi k doktorovi.

donutka99
autor
21. feb 2023

@simona2001 dobre citala som o tom.cistiacom gely ale nepisu tam.nic o tom.co robit ak sa to dostane do oka len to ze sa mame vyhnut okoliu oči
Dobre nebudem to casto oplachovat
Hej uvidim normalne mam strach kks

sojorez
21. feb 2023

Ja som si tak raz svacla peeling od garnieru do oka, bola som na pohotovosti s tym, kedze mi rozdrazdene oko pripuchlo a tam mi skontrolovali rohovku, dali kvapky na kvapkanie. Oci su take, ze ked to reze, pali, mas opuchnute, neprestava, tak radsej sa prejst raz zbytocne, ako si zarobit na nejake dlhotrvajuce problemy.