icon

Je nejaký návlek na zlomenú ruku pre deti pri sprchovaní?

30. júl 2025

Ahojte,je nejaky navlek na zlomenú ruku pre menšie dieťa ,ako pomoc pri sprchovani?

biba_18
30. júl 2025

nákupná taška ... skúšala som aj kuchynskú fóliu, ale to bolo plytvanie - teda ostala taška ...

simsalabim
30. júl 2025

@anonym_autor mala som na nohu po operacii, da sa pouzit opakovane asi 5-6x. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa...

ninazemna
30. júl 2025

@anonym_autor Veterinárna inseminačná rukavica (dĺžka až 90 cm).

senta_sofia
30. júl 2025
@simsalabim

@anonym_autor mala som na nohu po operacii, da sa pouzit opakovane asi 5-6x. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa...

@anonym_autor existuje, ale rovnako posluzi vrecko na smeti a gumicka, na male dieta aj vacsi mikrotenovy sacik

autor
30. júl 2025
@senta_sofia

@anonym_autor existuje, ale rovnako posluzi vrecko na smeti a gumicka, na male dieta aj vacsi mikrotenovy sacik

@senta_sofia no ona ma až po rameno tu sadru

kacena4
30. júl 2025

pozri sa v zdravotnickych potrebach (aj na nete) maju špeciálne navleky

biba_18
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vrecko na smeti a zalepiť leukoplastom. za toto dávať 10 ečka je šialenosť ...

wiwi28
30. júl 2025

ja som si ortézu cez celú nohu balila do sáčku na smeti toho 120l extra pevného. 12týždnov...

pe_mi
30. júl 2025

@anonym_autor ja som to obalila do osušky, tu sadru, ortézu a cez ňu prehodila župan ešte
Nechala som vyschnúť do ďalšieho dňa a opakovala ,lebo sa to samozrejme zamokrilo trochu
Aj keď ruka, noha trčala von z vane,sprchy ,ale dá sa to aj takto obyčajne vymyslieť

lubmar
30. júl 2025

Sacok na smeti a papierova maliarska paska

autor
30. júl 2025
@biba_18

@anonym_autor vrecko na smeti a zalepiť leukoplastom. za toto dávať 10 ečka je šialenosť ...

@biba_18 no takto som to už spravila zabalila do sačku a este aj do tašky, ale trošku je to vlhké no len hore ako je obväz, sadra je suchá bude to vadiť? Inak sa nedalo tým ze som jej aj vlásky umyvala

biba_18
30. júl 2025

tak to vysuš fénom 🤷‍♀️ nech to nemá vlhké … ale fén na najnižšiu teplotu a len na malej ploche, postupne… ak by sa ti to nepodarilo vysušiť, volaj zajtra lekárovi. ale pokiaľ je to iba vlhké a voda sa jej nedostala pod sadru, malo by to stačiť…
keď sa jej dostalo pod sadru, lepšie je to dať dole…

dzonik
30. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor syn tak mal sadry, ale ruku zdvihol a oprel si ju o hlávku, mal šesť rokov, tak sme to zvládali v pohode

luciamikul
30. júl 2025

ahoj ja som synovi kupila toto a mohol sa kuoat aj v bazene ☺️