icon

Je to zlomený alebo vyvrtnutý členok?

21. jan 2023

Manzel v noci zle stupil vonku. Noha ho velmi boli ma to opuchnute a nevie na nu velmi stupit. Boli ho aj ked lezi. Vravela som ze treba ist do nemocnice ci to nema zlomene on vravi ze nie nema. Akoze ako moze vediet ze to nema zlomene ked si to neda skontrolovat ?

Strana
z2
katie253
21. jan 2023

@alzbeta1301 predstav si že nemusí vedieť, že je to zlomené. Manželova sesternica sa sánkovala s deťmi a narazila nohou kolmo do múru. Proste neubrzdili. Nešla k lekárovi. Vravela, že to má len narazené..... A po 2 rokoch! Ju začala veľmi bolieť noha, nevedeli zistiť prečo a až po rentgene zistili, že si vtedy zlomila nohu, mala vlasočnicovu fraktúru, či ako sa to volá a zle sa jej to zrástlo!!!! Ona na tú nohu normálne stúpala, chodila,vxadom prestalo bolieť, ale po tých dvoch rokoch začala behať a až vtedy sa jej to prejavilo, začalo ju bolieť tá noha a toto zistili...

vafinka
21. jan 2023

Autorka môj muzik raz krivo doskočil a tiež šialené bolesti,noha spuchla,bežala som s mužom na pohotovosť,natrhnuté vázy,vyoseny členok,obrazne,ako mal to veľmi zle 3 mesiace bol doma a z toho 7 týždňov sadra na nohe

autor
22. jan 2023

Tak nastastie len vyklbeny dostal dlahu

alzbeta1301
22. jan 2023

To je ten lepší pripad 🙂 nech sa skoro uzdravi

autor
22. jan 2023

@alzbeta1301 dakujem

vafinka
22. jan 2023

Aspoň že tak