icon

Kuriózne úrazy

14. aug 2022

Ahojte, stávajú sa aj vám takéto zvláštne úrazy? Ja som si minulú noc na dovolenke rozťala spodnú peru na detskej postieľke 😄 Bola som rozospatá, všade bola tma, cudzí priestor...Dcérke som podala mlieko, k posteli som si chcela položiť fľašu s minerálkou, no keď som sa zohla v zamyslení, kde má dieťa cumlík, tak nešťastne som s celou silou narazila ústami do rámu postieľky, že stred spodnej pery mám celý rozťatý, opuchnutý, fialový, krvavý a vyzerám ako po bitke 🤦🏼‍♀️ Asi pred rokom som si takto rozťala peru pri sprchovaní, keď som sa ponáhľala. Ušla mi ruka a tresla som sa sprchovacou hadicou rovno do úst...Stáva sa to ešte niekomu, či len ja som taká nešikovná? 😁

Strana
z2
zuzka8388
15. aug 2022

Ja som normálne stála so založenými rukami a neviem ako a prečo som sa našla sedieť na zemi s vyklbenym kolenom, tak mi trhlo nohou z ničoho nič

miriam11
15. aug 2022

Pri vyzuvani čižmy som si zlomila palec na nohe,lebo mi noha vystrelila do skrinky oproti. Len tak som sa šmykla v sandáloch na ceste a tak nešťastne som spadla, že som si roztala koleno.

edien
15. aug 2022

Ja som tiež talent..
1.keď sme prerabali dom,prepadla som sa povalou nastastie len modriny boli keďže som dopadla na kýble so stetcami a valčekom😂
2. potom sa mi podarilo spadnúť zo schodov a trošku si ulomit zo ,,spodku,,zuba a zlomiť si zápästie o ktorom som bola presvedčená že je len narazené tak som s ním chodila dva dni do práce aj párty v BB som stihla😂😂(som z MT)
3.ďalej sa mi podarilo keď sme sa zo srandy v meste naháňali s partiou spadnúť tak cca 2,5-3m do podzemnej garáže ktorú len dorabali a nevšimla som si to(áno boli sme pubertiaci potuzeni vinkom) a mala som cca 30cm fialovo-cervenu podliatinu na boku
4. Pred domom na poslednom kúsku ľadu o rozmere 15*15cm sa mi šmyklo a vyvrtla som si členok a áno zas som šla do roboty lebo som neverila že to bude vyvrtnute však čože😰
5. Keď som zatĺkala klince do nábytku tak sa mi uvoľnilo kladivo z rúčky a rovno do brucha odletelo. Áno ani ja nechápem
6. Uhryzol má vlastný pes keďže mi uviazla labka a nič lepšie ma nenapadlo ako mu pchať obe ruky okolo papule🤦
7. Spadol mi ovládač od TV poza stolík a tak prudko som sa poň zohla že som si urobila monokel o roh stolíka
To sú také Topky..nepočítam koľko krát som si buchla hlavu o otvorené okno,kuchynskú skrinku,dvierka od mikrovlnky sú tiež moje obľúbené, porezem sa pri každom piatom varení, pravidelne sa potknem aj na rovnom chodníku..

petronellla87
15. aug 2022

Robila som si caj a skoncila s popaleninami 2.stupna

markus1
Odpoveď bola odstránená
gubcikova
15. aug 2022

Syn ako 2 ročný -neviem čo ho napadlo,zhodil s poličky akvárium a padol na neho .Rozrezal si koreň nosa do chrupavky (2 stehy)
Syn ako 3ročny - behal po byte a neuhla sa zarubňa,rozťate obočie (2 stripy)
Syn ako 6ročny -prechadzka v Zoo a on o zábradlie obočím (bez ošetrenia)
Syn ako 8 ročný -vozil sa na stoličke a rozťal si píštalu (3 stehy)
Syn ako 9ročny-vletela baba do neho na elektrickej kolobežke, rozťate obočie (dali mu 6stripov)
Syn teraz 10r.- napodobňoval video otvárania dverí ramenom (22stehov na celej ruke)🤦

Manžel -na stanovačke deťom stuhal šíp na luk- odfaklene s prsta

Dcéra 11ročná-chcela byť brata vyklbený palec na ruke
Dcéra (čerstvé)- na telesnej výchove jej puklo v kolene,
2 .9.ju čaká operácia poškodený meniskus 3 stupňa 🤦

xsuzannex
15. aug 2022

Do dnes rana ma trojrocna dcera kopla do zubov. Mam roztatu peru..
Ako 10rocna som si tak kopla do nosa ze som si ho zlomila.. 😂

janus02
15. aug 2022

Ja ako decko, som utekala za kamarátkou. Až som sa ocitla na zemi. Nevšimla som si natiahnuty drôt. Našťastie nebol o milimeter tenši.

kamatopo
15. aug 2022

Ja som si pri odkrakovani smidky chleba odrezala skoro celé bruško ukazováka. Aj po 25 rokoch nemám v ňom úplný cit a pre istotu kupujem krájany chlieb🙈

katies0410
15. aug 2022

So sestrou sme sa hrali na skrývačku a ja som sa skryla pod posteľ a ona trúba má išla hľadať nie rukou ,ale nohou. A ako kopla tak mi pár zúbkov vyrazila 🤨😂

ava11
15. aug 2022

Chcela som si prepolit liek, jednou rukou prilozila noz do tej ryhy, druhu ruku som oprela o noz a celou vahou potlacila. Noz bol otoceny ostrym hore 🙈
Potom som si raz super obarila ruku, keď som vriacu vodu z cestovin scedila do umyvadla a par sekund nato som chytila spongiu a vyzmychala 🙈
A v detstve som si fajne dorantala koleno. Mala som ho klasicky obycajne rozbite, ale mali sme nejaku oslavu, kde ma mama nutila obliect si silonky. Tie sa mi o tu cerstvu chrastu prilepili a ako som sa snazila dat silonky vecer dole, strhla som si to az do neviem akej hlbky 😂 Doteraz tam mam svetly flak.

Strana
z2