Môj najtraumatizujúcejší zážitok s deťmi
21. apr 2012
Ahojte dievcata, este teraz som z toho hotova. Dnes na obed Sara spadla a rozrazila si tak cast tvare nad perou, ze jej bolo cez tu dieru vidiet zuby. Bezali sme rychlo na pohotovost, zasili jej to. Ma pat stichov. Teraz nastastie uz v klude spinka. Takyto stres uz nechcem viac zazivat. Uplne chapem maminy, ktorych deticky su vazne chore alebo si ublizili este vaznejsie. Verim, ze sa to uz v zivote nebude opakovat. Stalo sa vam niekedy nieco podobne? Ako ste sa s tym vysporaduvali? Vopred dakujem za nazory aj podporu.
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Pri 3 deťoch bolo všeličo-hrče, zlomené ruky, zlomené zuby, ale našťastie nikdy nemali tendencie jesť tablety, pracie prášky a pod.
Naposledy som zamrzla toto leto, boli sme s deťmi na výlete v Maďarsku v Szarospataku,
majú tam na kopci Morské oko. Je to zatopený lom na mlynské kamene. Sú to obrovské kolmé skaly a medzi nimi tmavá voda plná hadov. Celý ten turistický chodník , ktorý vedie po vrcholoch kameňov -cca 70 m nad hladinou je pekne ohradený zábradlím, aby im ľudia dole nepadali, ale moja dcéra /13r/ našla jediné miesto, kde zábradlie nie je a na tom sa šmykla. V ten moment by sa vo mne nikto krvi nedorezal. Anjel strážny si však robil svoju prácu dobre a podarilo sa jej niečoho zachytiť.