Môže zranenie oka po údere spôsobiť slepotu?
Ahoj. Ocko dostal s roxorom pecku do tvare trafilo mu to nos a oko. Na nose ma v mieste ako idu okuliare roztate a ide mu z toho krv od pol 2 ( vtedy sa to stalo). Oko ma zaliate krvou cca do polovice. Tvrdi ze na oko vidi neboli ho vobec a ze nos zlomeny nema a ze ho ma roztaty, tak "trochu" nevadi. Aby sme sa pochopili on je typ cloveka, ktory nepojde do nemocnice ani keby mu nohu odrezalo. Tym padom samozrejme zlahcuje a neviem ho prinutit ist do nemocnice. Vyzera to hrozne. Nepytam sa ako ho presvedcit to sa nam nepodari. Skor dam taku hlupu otazku ze ak tvrdi ze teraz nanho vidi tak sa nemoze stat ze oslepne priklad do rana ? A to roztate na nose ze mu ide krv len si to utiera nemoze sa stat ze nejak ked bude spat mu to vykrvaca alebo co. Viem pisem mozno blbosti ale velmi sa bojim.
Ved ak oslepne, pride o pracu. Ako sa chce/teba uzivit?
@beata_k on ma rok do dochodku a ja mam 29 rokov manzela a deti
@alickapusinka ano dam vediet urcite chcem ho ist aj v noci radsej skontrolovat
Ale rok je dlha doba. Este aby ho operacia necakala a kto ho bude zivit? Och ale je tvrdohlavy. Drzim prst, nech je ok.
@beata_k s peniazmi by nebol problem tych mame na uzivenie v pohode. To neriesim. Len sa onho proste bojim. Ano on je jak mulica tvrdohlavy vo vsetkom takom vaznom. Dakujem. Dufam.
Na muzov casto zaberaju financie. Ze pojde do predcasneho a bla,bla. Hrdost...
No, ale uz ty vies.
to máš pravdu človek nevie ani spať ak sa niečo také stane. Napíš či stal v poriadku a či mu niečo bolo.
@tiezjedna prepac ale co si sa zblaznila ? Ved normalne v práci rozoberali branu a mu to vystrelilo do tvare. Teraz tu z toho este rob zlocin 🤦 neviem co je nepochopitelne ze je tvrdohlavy a nepojde do nemocnice ani za nic
@alickapusinka dobre
@tiezjedna no ano pravda nespominala som to. Jasne ja rozumiem len som nechcfla abyvto teraz sklzlo do niecoho. Takze tak to bolo v praci no. Dufam ze bude v poriadku
@autorka chápem, že máš obavy, aj ja by som mala. Snažila by som sa ho presvedčiť, aby zašiel na pohotovosť a ak by nechcel, tak by som sa fakt poradila na nejakej linke. Ráno sa určite zobudí s opuchlinami minimálne... Ale môže tam byť niekde aj krvná zrazenina... Nemáte v susedstve lekára? Od známej tváre (odborníka) by si možno nechal poradiť...
@tiezjedna no on sa chysta do roboty rano 🤦 vekmi to cele zlahcuje ale oko ma stale krvave a nos ked s nim pohne tak este ide krv. No taze dufam ze tk dobre dopadne 😔
@alickapusinka no vstal a ma napuchnuty ten nos a oko stale cervene ale vidi nastastie
och aspoň že tak držím palce.
Pane bože to je naozaj strašné! Okamžite mu kúp liek Wobenzym! Nech nemá žiadne jazvy a rýchlo sa zahojí! Wobenzym je na to úplne najlepšia moc pomáha liečenie akýchkoľvek rán!
Ako sa má ocko?
@tomcimka dobre na nose uz ani nevidno ze nieco mal. A na oko bral nejake tabletky na predpis aby mu zmizlo to ceke cervene a uz ho ma pekne ciste

Môže mať aj otras mozgu hrozne s tými chlapmi:(