Napadnutie - kopanec do brucha
Ahojte. Dnes som bola v praci napadnutá (16 dievčaťom s mentalnou retardaciou) kopla ma nohou do do spodnej časti brucha, velmi to bolelo, potom som mala iba take mierne bolesti popravde nič neznesiteľné, teraz na toaletaku po prichode z prace som mala na toaletaku hlien s krvou mala by som ist na pohotovost ? Popravde som mala teraz v plane ist na policiu a nahlásiť trestne oznamenie, ale toto ma vydesilo, mala by som si ist na pohotovost ?
Aj keby ti "nič" nebolo ako prvé musíš mať záznam od lekára.
nehlásila si to nadriadenému? Mala si...
Keď chces podať trestné oznámenie, potrebuješ záznam od lekára (aj mu to povedz). Takže áno, choď na pohotovosť. Každopádne, aj kebyže si to rozmysliš s trestným oznámením, išla by som na pohotovosť, nech pozru či nemáš nejaké vnútorné zranenie 😳
Trestné oznámenie na dievča s ment. retardaciou?
@rude_baby to máš ako pracovný úraz... aj za to dieťa niekto zodpovedá...či ono už môže všetko? asi je v ústave a tam sa to stalo...
asi nevieš ,ale v DSS sa ľudia bežne pobijú - neraz sa volá aj polícia....
@deti95060810 ja chápem, ze je to prac úraz a aj to, ze takí ľudia sa pobijú... Ale trestné oznámenie na retardovaneho? Kt si asi ani neuvedomil, co spravil? Co vlastne spravia jemu? Dajú podmienku?
Neviem teda,ako dlho pracuješ v takejto práci,ale..okamžite sa mal vyhotoviť záznam o incidente,áno,choď na pohotovosť ak by si marodovala,potrebuješ záznam. Skúmali by sa to ako pracovný úraz..
Ja v CSS pracujem 21 rok,ale teda nikdy sa nepodávalo trestné oznámenie.
@rude_baby ešte raz. .niekto za dané dieťa zodpovedá...autorka nepíše nič bližšie kde a ako sa to stalo...

Samozrejme, ze trebs ist na pohotovosť a v práci mal byt spísaný záznam o celom incidente