icon

Ohýbanie prsta po operácii: Skúsenosti a rady

marececko
25. máj 2024

Zdravím v utorok ma operovali v piatok som bol na kontrolu na ďalší týždeň idem dat dole stehy doktor napísal správu že mám plné ohybny prst a ja ho ohnem asi tak do polovice pred operáciou to bolo horšie ale povedal ze sa mi to zlepší že ho úplne ohnem už o týždeň no mne sa to nezdá bol niekto po operácii a prst ohol úplne že až neskôr?

lentilka640
25. máj 2024

@marececko to je hádam jasné a logické, že to treba rozcvičiť a to chvíľku trvá…

marececko
autor
10. jún 2024

@lentilka640 ale prečo ho mam napuchnutý tak isto ako pred operáciou no uvidím idem v piatok na kontrolu

liwka01
15. jún 2024

Ahoj v akom stave si mal prst ze ti ho operovali? Ja stým idem akurát budúci týždeň k ortopedovy .som.zvedava ci treba zákrok alebo sa to dá aj liekmi nejak.3 prsty mi blbnu.

marececko
autor
20. jún 2024

@liwka01 napuchnuty asi 3 týždne nevedel som ohnut ho ortoped ani rengen nerobil objednal ma a operoval a teraz skoro mesiac po operácii ohnem nie úplne a stále napuchnuty na nervy

liwka01
20. jún 2024

@marececko no super . Mne ortoped povedal ze to nieje priamo skakavy prst lebo mi neskace vkuse. Som na neho pozerala ci to myslí vážne co povedal. Poslal ma na RTG. Dal mi lieky a o mesiac kontrola. Na druhý deň ako som bola u neho mi tak spuchli prsty ze hrôza. Som zvedavá co bude o mesiac keď sa mi stav nezmení.. aj cvičíš sním? Zatiaľ so citala na zákrok iba dobré recenzie. Tak ti držím palce aby sa ti to zahojilo.

marececko
autor
6. mar 2025

@lentilka640 dnes som bol na operáciu lebo prvý doktor zle operoval tak snáď už bude dobre zase od znova opuch bolest potom rehabilitacie