Príšerné tlaky a bolesti po zlomenine nohy
Ahoj potrebujem sa poradiť. Mám veľmi vážnu zlomeninu nohy ktorá sa musela operovať a mám jednu skrutku . Presne to bola otvorená zlomenina členka,zlomenina pištale a ihlice🤦. V piatok 9.1 ma prepustili domov z nemocnice. Všetko bolo pohode chodila som o barliacb sedela na stoličke a fungovala s úsmevom na tvári. V nedeľu sa všetko zmenilo v nohe mám príšerné tlaky,pulzuje keď sa postavím je to neznesiteľné. prejde to tak po 10 minútach možno na 2 minútky a znova. Keď ležím s vyloženú nohou ma to nebolí sem tam pichne ale nič vážne . Doslova sa bojím postaviť. Na nohe mám Wolker topánku. Tlačí má ta noha v nej len nemôžem to povoľovať ani nič s tým robiť. Sú takéto pocity neznesiteľného tlaku, trhania, pichanie normálne. Samozrejme budem volať doktorovi len chcem počuť aj názor niekoho iného ďakujem.
v piatok ťa prepustili z nemocnice... pevne verím že na tú nohu nestúpaš...
no, áno, prvé dni aj mňa to príšerne bolelo - keď sa postavíš, naženie sa tam krv a preto to pulzuje, tlačí, nervy sú zásobené krvou tak to bolí ako čert ...
ono ma to bolelo niekoľko týždňov, aj keď nie tak ako na začiatku - ale bolelo ...
ja som mala zlomenú priehlavkovú kosť, je to už 4 mesiace a bolí ma to, v úzkej topánke zvlášť. kolegyňa mala v lete zlomené tiež metatarzálne kosti ale asi aj jednu prstovú - a tá je ešte stále doma a nechodí do práce ... bracho po zlomenine členku to mal 1/2 roka len v sadre ...
ťažko sa to hojí ...
@biba_18 na nohu nestúpam NATO by som nemala ani odvahu.🤦Nečakala som ze to má tak ťažký priebeh hojenia. Dúfam že u mňa to tak nebude.Mam v pláne sa v apríli vrátiť do práce. Dúfam že sa my to podarí
@12mirus12 mám 12 skrutiek v členku (trimaleolárna zlomenina), tri mesiace po operácii som bola úplne vyradená a nohu som musela mať čo najviac vyloženú. Tvoj stav je normálny, nezaťažovať, čo najviac vykladať, oddychovať.
@dorizzz ďakujem. Aspoň som sa ukludnila že je to normálne. Lebo viem ako zlomenina bolí už som mala zlomenú nohu ale toto je úplne niečo iné.

v piatok ťa prepustili z nemocnice... pevne verím že na tú nohu nestúpaš...
no, áno, prvé dni aj mňa to príšerne bolelo - keď sa postavíš, naženie sa tam krv a preto to pulzuje, tlačí, nervy sú zásobené krvou tak to bolí ako čert ...
ono ma to bolelo niekoľko týždňov, aj keď nie tak ako na začiatku - ale bolelo ...
ja som mala zlomenú priehlavkovú kosť, je to už 4 mesiace a bolí ma to, v úzkej topánke zvlášť. kolegyňa mala v lete zlomené tiež metatarzálne kosti ale asi aj jednu prstovú - a tá je ešte stále doma a nechodí do práce ... bracho po zlomenine členku to mal 1/2 roka len v sadre ...
ťažko sa to hojí ...