Rozbité čelo u dvojročného dieťaťa
Ahojte. Pred 2 tyzdnami mal moj 2 rocny syn uraz. Vonku spadol a roztal si celo. Letela som s nim na chirurgiu, kde mu to zasili, mal 1 cm ranku a 2 stehy. Mali ste aj vy s vasimi detmi takyto uraz? Kolko sa hoja tie stehy a su po case vidiet ci zblednu a pekne sa zrastu ? Pekny den.
@mimja12 jaaj, neprezivaj to uz tolko a bud rada, ze sa horsie nestalo. Deticky maju uzasnu schopnost regeneracie. Pozri fotku, ako skatedo moj maly padol z bicykla, mal 2,5 r. Teraz je dovtedy cca 5 mesisacov a nema tam NIC! 😉
Ale chapem ta - moj maly mal v priebehu 2 mesiacov tento pad, rozbitu bradu /lepili mu to/, jeden stich pri koreni nosa a strasny pad na roh stola. Uz som myslela ze ma porazi, vzdy som bola pri nom a aj tak tomu clovek nezabrani. Zahojilo sa to vsetko krasne.
Len ja som zostala mierne hystericka odvtedy a bojim sa o neho strasne 😂
A mate skusenosti s bravcovou mastou pri lieceni jaziev?
Ahojte. Chcem len napisat ze ta ranka sa pekne hoji. Uz to nie je take cervene. Myslite ze tie 2 stehy- ciarocky zmiznu?
ahojte. mam taku otazku mojmu 2 a pol rocnemu syncekovi sa stal uraz na čele a zašili mu na 3 stehy, asi mesiac ze sme ho aj poistili v Alianz .teraz mi povedali ze liečba musi trvat viac ako 10 dni ked chcem aby mi ho preplatili. neviete aky je prosim postup ked ideme dat vybrat stehy uz ukončia liečbu? alebo este bude kontrola? neviem ci to da 10 dni ked uplynie k vybraniu stehov iba 6 dni.neviem ci chirurg alebo obvodna ukončuje liečbu. dakujem
Dobry den moj ayn 7.rocny mu vcera rozbili celo v skole ma tam 4 stehy...chcem sa opytat rano vstal opuchnutym okom .Je to normalne alebo mam ist s nim k lekarovi.
Ano

Dcera ako 1.5 rocna trafila kraj stolika medzi perou a nosom. Rozťala si to, ale len kožu a aj tak tam ma jazvu asi 1 cm dlhu. A co teraz , neošalim sa. Ved nikto nema dokonalu tvar. A ked bude mat akne alebo kiahne a ostanu mu jazvicky, co budes robit? Jedna jazva mu zivot neskazi.