icon

Štvorročný syn si zlomil nohu

28. aug 2021

Dobrý deň, máte nejaké skúsenosti s vašimi deťmi ktoré si v takomto veku zlomili niečo? Syn si dnes zlomil stehennú kosť, čaká ho operácia, neviem čo čakať vôbec, mám strach. Za každú vašu skusenost budem vďačná

Strana
z2
cariad
29. aug 2021

Veľa šťastia, skoré uzdravenie drobcovi. Náš mal zlomenú kľúčnu kosť, ale to je nič oproti stehennej kosti. Držím palčeky na opeŕaciu. Vám veľa síl. 💕🍀

kikavadi
29. aug 2021

Závisí aká zlomenina. Ale brat po autonehode strávil na Kramaroch na detskej chirurgii 4 mesiace (vyše 20 rokov dozadu). Dlho len ležal, noha nasrubovana na takej kobstrukcii, drôty mu po nejakom čase vybrali. Dlho rehabilitoval. Nohu má o 2 cm kratšiu v dospelosti. Zlomenina stehennej kosti je vážna vec. Držím malému palce.

helcanw
29. aug 2021

Synovec si zlomil nohu, keď mal 1,5roka, zlomenina pišťali, ale sadru mal až po slabinu. Synovec to zvládal celom fajn, nakoľko je dosť kľudne dieťa a teda mu stačilo posadiť ho niekde medzi hračky a v pohode sa prehral. Dokonca s ním absolvovali aj dovolenku pri mori, maly mal igelitovy veľký sacok na nôžke a sedel na plazi hádzal kamienky, prelieval si vodu. Problém nastal po tom ako dali sadru dole. Pred tým ako si zlomil nôžku čerstvo chodil sám a po úraze sa vibec nechcel postaviť. Chodili na rehabilitácie niečo cez 2m kým sa znovu nebal chodiť, ale to myslím že pri 4 ročnom dieťati by nemal byt problém.

silviaeli
29. aug 2021

To som Vam pisala 10r..jemu dávali kliniec.

marca12
29. aug 2021

Tak to je uzasne zazracne dieta. Predstav si,ze by ti plakal a zufalo so strachom pozeral do tvojich oci. Deti sa rychlo otrasu,po operacii bude mat lieky od bolesti. Zvladnete to. Najhorsie je preckat operaciu potom to uz bude dobre

autor
29. aug 2021

Operáciu mal v noci, najhoršie je asi to že tu fakt nemá čo robiť, nudí sa a stále sa ma pýta kedy pôjdeme domov. Ale nejako to zvládneme

autor
29. aug 2021

@silviaeli a brat ako 10ročny bol dlho v nemocnici? Či ho pustili po pár dňoch domov ?

silviaeli
30. aug 2021

On mal noho vyvesenu do hora, neviem, ci aj VSS synček má takto..a nepamätám presne bola som mala, ale 2-3mesiace😔Ved lekári Vam musia vediet povedat ako dlho budete v nemocnici..

autor
30. aug 2021

@silviaeli syn bol operovany, nemôžem si v mojom stave dovoliť byt minimálne 3 týždne v nemocnici 😊 mali sme ísť dnes ale ešte ho skúšajú stavať a chodiť o barlách tak snáď zajtra odtiaľ odídeme 😊

katka2602
30. aug 2021

Zlomenina stehennej kosti a už ho postavili na nohy? Ja som mala zlomené predkolenie a týždeň som bola v nemocnici, len ležiaca. Tak to je super. Veľa zdravíčka nech je čím skôr fit.

silviaeli
30. aug 2021

No super..tak to sa tesim s vami 🙏🏻Pozdravujem drobca už len dobre bude🥰

autor
31. aug 2021

Ďakujeme všetkým veľmi pekne, čaká nás ešte síce dlha cesta vzhľadom na rehabilitácie a podobne ale dnes odchádzame konečne domov 😊

dominka11
31. aug 2021

Ahoj, moj syn mal 4,5 roka, ked mal tiez zlomeninu stehennej kosti. Dnes ma 12 a za sebou 4 operacie. Co ta zaujima? Drzim palce🙂

autor
1. sep 2021

@dominka11 4 operácie kvôli tej nohe? Čo všetko ste po tej zlomenine museli podstúpiť?

dominka11
2. sep 2021

Ako rastol, ta zlomena noha mu rastla rychlejsie, takze v 11r. sme isli do Prahy a tam mu zastavili rast a o rok neskor mu vyberali "skobicky"ked boli obidve nohy rovnake.

1katus1
2. sep 2021

Držím mu palce. Neboj sa moja dcéra si zlomila ruku keď mala 3 roky. Ruka sa jej rýchlo zrastla. Zlomila obe kosti v predlaktí museli jej to 2 krát naprávať. Doteraz si dáva veľký pozor keď spadne. Našťastie mi sme sa len kúsok vyhli operácii. Ale lekár hovoril že tieto malé deti sú rýchlo ok lebo im kosti rastu stále dosť rýchlo. Dcere sa ruka zrastla za 3 týždne. Potom ešte 2 .aká sadru len na spevnenie aby ju hneď zas kdesi nezlomila . Držím palce. A ako sa mu to vlastne podarilo ?

autor
2. sep 2021

@1katus1 behal po lese a spadol na kamene, odvtedy sa už nepostavil.. a už mu iba noha puchla tak už som vedela že je zle. Chudák bolelo ho to riadne

Strana
z2