Tržná rana nad perou
Ahojte. Prosim Vas vedeli by ste mi poradit co mam robit uz som zufala. Nas maly rocky synvek nam vcera spadol a roztal si peru az k nosteku. Na pohotovosti mu to prelepili tymi lepiacimi stehmi no do dnes rana sa to odpelilo tak sme slii opat naprevez. Ale doktor mu to tak zle zalepil ze rana je
Siroka a zacina mohvat. Bojim sa aby nemal velku jazvu ked to je na tvaricke:( co robit? Cim mu to mam osetrovat? Alebo viete mi poradit co na jazvy? Chudacikkk moj 😢
Odfot to ...
Inak stripy dostanes kupit tj.pekne to len jemne vydezinfikuj ,vysus a nalep tripy a viac do toho nebaštrnguj ,nemač, nic ,pekne sa to zahoji a u takto malych deti aj bez jazvy.
mne sa podarilo nedavno roztat kozu od pery az po nos..v lekarni mi odporucili krem bionect, podporuje hojenie..jazvicka mi ostala, ale svetla a uplne jemna, vobec nie vystupena
@zunki mozem sa opytat ako sa vam ta pera zahojila?? nam sa stalo peed dvoma dnami uraz maly spadol o stol a rozsekol si peru asi 2 cm od kutiku. Na pohotovosti mu to normalne zasivali mal 3 stehy. Ja viem ze su to este le. 2 dni ale ma to strasne skarede opuchnute a z vnutornej strany dasna mu trci akoby taka gulicka. Bojim sa aby mu to tak neostalo. Pekne sa vam to zahojilo. Dakujem pekne za odpoved.
@zunki mozem sa opytat ako sa vam ta pera zahojila?? nam sa stalo peed dvoma dnami uraz maly spadol o stol a rozsekol si peru asi 2 cm od kutiku. Na pohotovosti mu to normalne zasivali mal 3 stehy. Ja viem ze su to este le. 2 dni ale ma to strasne skarede opuchnute a z vnutornej strany dasna mu trci akoby taka gulicka. Bojim sa aby mu to tak neostalo. Pekne sa vam to zahojilo. Dakujem pekne za odpoved.
@shakes prosim ako sa to zahojilo nakoniec?

Ja by som to asi čistila odvarom z repika