Vyzerá to zlomené alebo potrebujete radu?
Len vaše názory...
ja by som s tým išla...
Verim, ze ta to priserne boli, ale vazne sa zlomenina neda takto odhadnut, tu kost nikto z nas nevidi. Len lekar pomoze. 🍀
Môže aj nemusí. Môže to byť silno udrete a to boli niekedy ešte viac ako zlomenina. Treba ísť na RTG
Bez vyšetrenia to nikdy nezistíš 😉. Takže smer chirurgia, urobia RTG a určia diagnózu. Zatiaľ si daj proti bolesti Ibalgin 400mg, a na nohu studený obklad.
@stellariaaquatica podla maleho vyronu asi nie, ale ak ta to boli a nevies ho zohnut, kludne chod za doktorkou a na rtg a uvidite ci je to len narazene.
Áno je to zlomené, dokonca je to trieštivá zlomenina piateho metatarzu 🤦🏼♀️.
Sorry za nevhodný komentár, ale preboha živého, prečo niekoho napadne dať fotku svojej zranenej nohy na MK namiesto toho , aby s tým išiel k Dr a vedel definitívnu diagnózu 🤦🏼♀️.
Keď ti tu všetky napíšeme, že to nie je zlomené, budeš sedieť doma a čakať kým sa ti zahojí, lebo na koňovi povedali?🤣
ked som mala zlomeninu hyrilo to farbami ked sim nemala modrinu bolo to len narazene goci bolest bola rovnako intenzivna. drzim palceky
@kacena4 To asi pre poranenie zily... Syn si zlomil kost na ruke - googlim ze sa to vola "Radius" blizko zapastia, na rengene ako ked zlomis palicu na kompletku. Bolo to v lese, asi ho to riadne bolelo ale drzal sa statocne a ako sme sa vratili tak ze uz tak neboli a za doktorom teraz nejdeme ze uvidime rano. A modru ruku nemal vobec. Nechapem. Rano bol v pohode ze mozno doktora netreba ale pre istotu som s nim skocil. No a vidis...
Moj nazor je, ze len krepy jedinec sa pyta na MK, miesto toho aby sa vybral k doktorovi. Staci?
ja som mala zlomený, a bol omnoho viac modrý, aj inak ohnutý. Ale to neznamená, že ty by si to mala tak isto.. Správnu odpoveď ti dá len lekár. Ale inak zlomený malíček sa nesádruje.
@stellariaaquatica Presne téma hodná modrého koníka. Alebo húpacieho koníka?
@stellariaaquatica Podľa tej fotky sa to nedá odhadnúť.
Ale choď k lekárovi lebo je to opuchnuté dosť.
hh vidím že foto je už zmazané, možno sa zmaže aj diskusia. Inak baby viem že sa to veľa krát nedá aj ja mám niekedy nenormálne nutkanie takúto stupídnu otázku komentovať, veľa krát to aj robím.
Pome sa dohodnúť, že ak bude niečo takéto tak necháme takú diskusiu stratiť sa vo virtuálnom svete bez povšimnutia. Možno to pomôže a prestanú také diskusie pridávať.
I keď zase pri tomto prístupe je šanca, že sa tu nebude diskutovať už vôbec 😂