icon

Zarezal som si do malíčka

tobiaskonc
10. okt 2023

ahojte. mal by som na Vas jednu prosbu. nejde o deti. ale o mna. pred dvoma tyzdnami som si zarezal do malicka. rana sa pekne zahojila, nic nebolelo. nehnisalo. az teraz, par dni dozadu. nedokazem ohnut malicek a neviem zovriet v past ruku. malicek ohnem iba pomocou druhej ruky. rad by som vedel, ci nepoznate, neviete, co sa mohlo stat. lekarovi sa mi ist neda nakolko som v zahranici. dakujem za odpovede maminy a pekny den ;)

moonlight1210
10. okt 2023

@tobiaskonc Nepises, ako hlboko si sa porezal, na ktorom mieste presne.

Ak to bolo pri klbe, z vnutornej strany a hlbsie, tak to naozaj mohlo zasiahnut hýbače prsta. Mohol si trafit slachu. Alebo sa ti skratil sval, ak si ho nosil dlhsie obviazany a vystrety. To by bolo riesitelne treningom.
Ta slacha tazsie.

Ta nepohyblivost sa ti objavila az po case po zraneni? Predtym po vylieceni reznej rany malicek normalne fungoval? A zrazu zacal byt problem?

prihlasenemeno
10. okt 2023

@tobiaskonc mohla byť narezana šľachta prstu a časom mohlo dôjsť k pretrhnutiu. Smer chirurg, či je možna ešte sutura slachy

tobiaskonc
autor
11. okt 2023

@moonlight1210 presne tam, kde je to zahojene. ziadny hnis, nic. hybat som s tym nemohol na dalsi den. lenze som pracovne v nl a nemam tu poistenie, tak som nemal ist ako k lekarovi. mam tam nejaku hrcku v tom mieste porezania.