10 mesačné bábo nespí
Ahojte neviem ako mam pomoct mojej malej kazdu noc ide spat o 21 a je v pohode pride 1 hodina rano a kazdu polhodinu zacne plakat ze jej vypadol dudel a tak to ide az do 6 rana kedy neviem co sa stane spi kludne aj bez dudla. Cez den tiez dokaze byt bez dudla aj spat aj vsetko. Samozrejme potrebuje ho na zaspavanie inak ju uspat neviem. Neviem ci ju mam od neho odnaucit ale neviem ako lebo som citala ze ked este nema zubky ze to pomaha pri tom ked sa jej prerezavaju aj ked mame len 2 dalsie sa este nechystaju na svet. A jej to nevysvetlim ked je este taka mala ze dudu nie je uz. Neviem ako jej cez noc pomoct aby sa vyspala a neplakala kazdu chvilu. Cez den sa pekne hraje tak nema mat z coho "nocne mory". Pred mesiacom spavala sama v postielke celu noc teraz ako sa stale budi som ju dala k nam do postele a uz do svojej postielky nechce ist ani za svet to by som tiez potrebovala radu ako ju zas naucit spat do postielky ale zase kazdu pol hodinu k nej stavat kvoli dudlu...to bude aerobic cez noc.

@zmena303 ked nechce mlieko, dajte jej aspon vodu. ved je hrozne teplo, tak je mozno smadna.