icon

2,5 mesačný syn sa v noci budí

mia78111
9. jan 2022

už skoro 2,5 roka sme s mužom neprespali celú noc.
uspať ho je možné väčšinou len na rukach. keď zaspí do 2 h sa zobudí s revom a krikom. utíši sa ak ho vezmeme na ruky a pochodujeme po izbe. niekedy si len vypije Granko a spí ďalej. budí sa aj 4 krát za noc. ak má dobrý deň, tak 2... ako docieliť, aby prespal celú noc?

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lubigabrikova
9. jan 2022

@elizabet173 presne

mia78111
autor
9. jan 2022

@elizabet173 on si nedá povedať. bohužiaľ.

mia78111
autor
9. jan 2022

@mia78111 v noci beží telka lebo muž tak zaspáva. aj to bude chyba. a zvykneme mu pustiť rozprávku na mobile. ja ho uspavam že mu spievam a mám ho pri sebe. super postrehy. so 7 ročnou dcérkou som toto nezazivala. krásne spinkala ako bábo.

martul
9. jan 2022

@mia78111 no postup sa dozvedáme samé ,, super" veci. Prečítaj si prosím ťa ešte raz tvoje lrispev a prestaneš sa čudovať prečo malý tak vyvádza.
Akákoľvek iná rada ako to že musíte spraviť doma poriadky vrátane vás rodičov, je zbytočná.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mia78111
autor
9. jan 2022

@elizabet173 tak muž k nemu vstáva väčšinou resp. odkedy nepracuje. on prebali malého a ja mu idem spraviť mlieko. máme to tak zadelene. v podstate sme hore obaja. on mu to Granko aj tak urobí. proste je tvrdohlavý myslí si že je to takto v poriadku. nechápe že syn nespí poriadne presne preto

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
amelie2017
9. jan 2022

@elizabet173 ja asi aj s muzom. Super, ze pomoze, ale keby zrusili to granko a telku, nemusel by, lebo by spali celu noc.

@mia78111 posli muza s malym k zubarovi alebo chodte obaja a spomen to granko.

jessicai
9. jan 2022

@mia78111 moje dve dievčatá do 3.5roka poriadne nespali a ja s nimi. Ku koncu som im dávala v noci namiesto mlieka čaj.

ailiba
9. jan 2022

@mia78111 TV pred spaním nie je dobrá volba, z toho môže mať divoké a nepokojné sny. Lepšie by bolo čítať z knižky.

andreatytler
10. jan 2022

@mia78111 Preco granko? Ked uz musi, tak radsej mlieko? Granko je velmi kyselinotvorne a velmi zle na zaludok a tym padom na spanok. Neviem ci tak male deti mozu mat palenie zahy ale urcite to nie je dobre na jeho travenie. Ved mu tym mozno muz zaraba na zaludocne vredy.
To granko pije vzdy ked sa v noci zobudi? Aj 4x za noc? Kolko toho pije?

vilma7
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2