icon

2,5 ročná dcéra stále plače

11. sep 2020

Ahojte, idem sa tu skor iba vyplakat. Nasa 2,5r dcera stale place. Zaver lekarov je extremne drazdive dieta. Preplace tak 80% z dna, hadze vecami, je agresivna, v noci stale place a krici na nas. Neviem co jej uz moze vadit, ale sme z nej uz suci na psychiatriu a hlavne na rozvod. Doslova nam vychova o nu rozbija rodinu 😭 casto uz uvazujem nad tym co mam robit, ako jej pomoct, ako pomoct nam, aby sme sa nezblaznili, napadaju mi aj myslienky, ze v inej rodine by jej mozno bolo lepsie, lebo my nevieme ako na nu 😭 prepacte za take slova plne zufalstva, ale davame jej vsetku lasku, sme trpezlivi, milujuci, aj napriek obrovskym scenam ju stale niekam bravame. Ale uz nevladzem a som na pokraji zufalstva. Nikdy by som nepovedala, ze prave ja toto zazijem a ze sa s nami nebude chciet nik priatelit, lebo ona je ako chodiaca pohroma a nestastie. Pritom ked chce byt mila, je to zlate dievcatko, vie byt aj velmi chapava.nechcem nic, len aby uz neustale neplakala 😭 vytoci ju hocico, to, ze ide suseda domov alebo ze nedostane prave ten cukrik, ktory chce....sceny su aj hodinove.. presli ste si tym niekto? Alebo ti, ktori mate deticky s adhd a pod, ako to psychicky zvladate?

Strana
z2
milanemila
1. apr 2024

@lianka123 jasne aj vyfackat by ju mala nie? 🤦🏼‍♀️🤮

eva233
1. apr 2024

V prvom rade ťa chcem povzbudiť a povedať ti, že máš môj obdiv. Náročné deti dajú riadne zabrať.
Píšeš veľmi všeobecne. U akých lekárov ste boli? Boli ste aj u psychologicky? Skúšali filialnu terapiu? Ako sa správate vy ako rodičia keď má hnev amok? Ako vyzerá konkrétna situácia keď sa hnevá? Vysvetlujete jej súvislosti a následky?

Strana
z2