icon

2,5-ročné dieťa chce zrazu len mamu

3. apr 2023

Dobrý den, neviem čo sa to porobilo ale syn zrazu odmieta otca, uvediem príklad keď sme všetci spolu doma zrazu mu prepne a radšej maminka má oblecie radšej maminka má da do stoličky atd, alebo sme spolu v aute a nechce aby manžel sedel vedľa neho vzadu ale ja. Keď sú len s muzom tak úplne pohoda ale ked sme všetci spolu tak chytí až hystericky záchvat niekedy. Ešte dojcim ale už to bolo len take na zaspávanie Resp keď bolo niečo výnimočne ale aj to sa zmenilo v noci je snáď kazdu hodinu na prse. Neviem čo sa mohlo stat..?Otec je skvelý venuje sa mu snáď krajšie ako ja a teraz toto. Ma niekto podobne skúsenosti ?

denden77
3. apr 2023

u nas detto 😁

ivette1223
3. apr 2023

Nic. Je to dalsie obdobie, prejde mozno za týždeň, 2 alebo mesiac... 👍

marianarem
3. apr 2023

Aj u nas je to podobne a uz dost dlho, maly ziarli na manzela. Od isteho casu ho zacal vnimat ako konkurenciu, co sa tyka mojej pozornosti a fyzickeho kontaktu. Ked su sami, tak su najvacsi kamosi, ale ked som tam aj ja, tak jw to podobne ako popisujes. Plus sa nas snazi oddelit, ked sa trebara objimame, alebo nam prerusuje rozhovor. Pozornosti a kontaktu odo mna ma vela, co nie je len nazor mna, ale aj okolia. Dufam teda, ze to casom prejde.

beata_k
3. apr 2023

Nedavno som citala clanok. Mozno ta zaujme.
https://medium.seznam.cz/clanek/apolena-tumova-...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
bronik89
3. apr 2023

uplne normalna vec, ver mi, ze to prehrmi ako vsetko🙂 nic netrva vecne, treba sa na toto vyzbrojit len trpezlivostou, ine ti nezostava 😂 u nas to bolo presne takto isto, ale nastastie toto obdobie netrvalo vobec dlho :D

uhgara
3. apr 2023

u nas detto, toto trvalo asi nejaky mesiac priblizne, nastastie sa to potom otocilo, ale zase s mala sustredila na ocina 😂 tak aspon mal moznost si to vyskusat aj on, co to vlastne obnasa, pretoze mi tvrdil, ze keby bol na mojom mieste, bol by rad a rozhodne by sa nestazoval ako ja 😂