22 mesačný syn nevie zaspať inak ako na rukách
Co mam robit uz mi u mamy zaspaval aspin vecer v posteli so mnou a ked sme dosli domiv je aj chory ale nic len ruky. Aj pohde do postielky aj vyjde aj na zem som dala pwrinu lezali sme rozpravky hovorili a potom vreskot a ruky. Mna boli rameno uz nevladzem. A nevravim na obed to uz vobec furt sa hra vybehuje a ked zaspi na rukach potom spi aj 4 hodiny. Prosom za kazdu radu lebo som bezradna
@juhseverzapad
Nenavazala, iba komentovala tvoje výroky bez toho by som ti hovorila nepapuluj...to kde si videla sa takto správať neviem, ale opakujem, je to tvoja sebaprezentacia, tak to teraz nezahovaraj.
Mimochodom 29 je habadej a tobôž ak máš deti rodinu.
@taami S tebou ani z voza ani na voz.
ahoj neviem ci ti pomozem ale moj syn ma 2 a pol roka,v zhruba vo veku tvojho sme mali taky isty problem len ruky v postielke nie nikde ked som si myslela ze uz spi a isla ho ulozit tak amok,,,,pytas sa na riesenie? je len jedno.ja viem ze ti je to neprijemne aj mne bolo ale lahni si daj si ho vedla seba sameho ho urcite nenechavaj a spi. ak zacne plakat tak mu povedz ze ta boli chrbat a ze uz si unavena a ze ho na ruky nevezmes lebo je uz velky, a spi nepovol.ja som uz nemohla co moj maly dokazoval a povedala som dost jeden vecer vravim manzelovi idem uspavat a urcite to bude katastrofa nech pocujes akykolvek vresk nezasahuj, a veru bol aj hodinu ale ja som sa robila ze spim hladkala som ho ale nepovolila,a zaspal😉na druhy den bol plac polovicny a na treti uz bez placu pochopil ze neuspeje, vies je na tebe bud sa nebudes stazovat a budes ho nosit alebo jejine takto inak si neporadis moj nazor vela stastia
a este takto viem ako sa citis bezradna ja keby vies co zazivala som to bolo strasne ani na obed nechcel vobec ledva chodil oci krvava ale dost ja milujem svojho syna ale naozaj decka vedia byt maly generali, musis mu dat rezim prevziat kontrolu ono je to strasne tazke ale ked zabojujes uvidis ze bude tikat ako hodinky a nevrav ze sa to neda pretoze to nepoznas mojho syna ale ak ti mojem poradit neudri ho po zadku ani nic ine nekric proste klud anglicana plac a plac je rozdiel ked si pri nom neplace pretoze mu nieco je ale len z trucu.pride este vela obdobi moj nechce teraz zas vobec jest vydrzi cely den o rozku ale ja som uz taka salamistka,,,,inak neviem kde maly spi ale v takej ani moj nechcel bud ho davaj spat pri sebe alebo postel svoju nech uz ma hento mi pride nepohodlne pre neho uz😉
Dievcata dnes po troch hodinach uspavania a zliezania a hrania mi zaspal na velkej posteli. Som zvedava do kedy bude spat teraz. To je to ze on aj 4 hodky pospi. Ale som stastna konecne mozem aj ja trochu zalahnut a liecit ss
Hej snad najhorsie je za nami dakujem vam za podporu sj kritiku
Dievcata este mi pomozte s nocnikom. Ked bol mense sedel aj 10 min ale malokedy sa podarilo vycikat. Teraz ked vidi ze ho davame castejsie iz ani nechce ist. Niekedy aj povedal ze kakal a teraz posraty chodi a mu nevadi. Necgcem ho nutit zas aby nedostal blok nejaky
@miska843 ahoj urcite ho nenut moj teraz osttal bez plienky mal obdobie ze sa krasne pytal potom nechcel ani za svet urcite nasiluu nenut to je hovadina ja neviem teraz sa mamky predbiehaju ktora skor odplienkuje ale kazde dieta je ine niektore je sikovnejsie ine potrebuje cas takze ak ta to nenuti s financnych dovodou nesil to.ja som nechavala maleho bez plienky obcas ak sa vycikal pochvalila hovienko sme cela.rodina ho chvalili 🙂 potom ked sa.stala nehoda nekricala.som to urcite nie.len povedat mohol.si sa do nocnicka a prislo to .opakujem ma.dva.a.pol.roka. to nie je o lenivosti proste nebol na to zrely moj este.ponukaj mu nocnik a ked zacne.plakat ze.tam nechce.nenut ho skus o.mesiac:wink:

@sardinka336 Ďakujem za obranu 🙂
@taami začala si sa navážať ty do mňa a mimochodom mám 29