4-mesačný syn sa chce stále nosiť na rukách
Ahojte maminky, neviem či je to nejaké obdobie zase ale môj malý sa potrebuje NONSTOP nosiť na rukách, začalo to teraz ako mal 4 mesiace tak musí na mne stále visieť, keď bol menší občas som ho ponosila ale vedel byť aj na hracej podložke alebo v kresielku pre babätká odkial ma stále sledoval no proste vydržal byť aj mimo mňa. No teraz ho iba pokladám z rúk už sa začne nervačiť a plakať, celé dne ho iba nosím hore dole po byte, vydrží ležať iba vonku v kočíku alebo keď ho uspím tak je v postielke a kedže ho mám doma furt na rukách nedá sa uvariť, popratať trochu, nemôžem ísť poriadne ani na záchod alebo si urobiť rannú hygienu, proste mi nedá vôbec dýchať a najhoršie na tom je že keď aj príde nejaká návšteva, moja mama alebo babka či tatko tak vydrží na ich rukách chvíľu potom ma očami vyhľadáva po byte a začne plakať lebo chce byť opäť na mne. Asi ma chápete že z toho večneho nosenia a nič nerobia už som na prášky😩😩😩 neviem prečo je zrazu taký či je to iba obdobie alebo to bude už takto furt? Každy mi radí že sa somnou iba zahráva a svoj plač využíva na to lebo vie že keď plače vezmem si ho na ruky, a že ho nosiť nemám inak to bude vyžadovať stále a zbláznim sa, no zároveň nedokážem ignorovať plač svojho dieťatka. ( v nosiči byť nechce skúšala som to niekolko krát) prosím o nejaké rady ďakujem
Ja v nosici sa najem, navarim, dam prat, idem do parku, poumyvam, etc....a ona stale spi. Jedine to sprchovanie je mojich 15 min. Nechapem vobec preco sa pytas na radu a ked ti ju daju ine MATKY tak ich osocujes vraj harpie- myslim ze problem bude niekde inde- musis si nejake veci vnutorne sama doriesit nie sa vyvrsovat nad ludmi co sa ti snazia pomoct. Alebo teda si zariad aby viac casu bola tvoja matka s tebou alebo si najdi nejake kamaratky mamicky.
Este fit lopta + nosic je super kombinacia (ja aj satky mam rada)- fit lopta fakt bola super investicia! - a nik ta neosocuje- proste key nie nosica tak ani ja neviem existovat....preto ti ho VSETKY daria.
@nikulienka2002 Je to len obdobie. Synček je malý len raz. Vydrz. Držím palce!
@nikulienka2002 skúšala by som ho naučiť na ten nosič. Najprv tak, ze sa nechystáš, hodíš ho tam a hneď vyjdes vonku, vtedy sa väčšinou ukludnia lebo majú iné vnemy, potom si na nosič zvyknú ľahšie aj na doma. Ale musí tam byt správne aj tebe musí byť pohodlne. Nie každý nosič sedí každému. Ak sa budeš cítiť, možno ho zvládneš dat aj na chrbát a potom aj v pohode navaris 😁 ale to som nejak nikdy nezvládla. Ako všetko pri deťoch, je to len obdobie.
@nikulienka2002 ahoj, presne viem, o čom píšeš, ale môj synček sa nosil od prvých dní. Oh, bolo to velmi náročné, úplne ti rozumiem. Môj dokonca veľmi zle spával, nevyspala som sa asi 18 mesiacov (asi každú hodinu hore, totálne ma to ničilo). No určite ťa nijako "nevydiera" aby si ho nosila, na to je príliš maličký, skôr hľadaj dôvod. Môj mal strašné prdíky, ako fakt sme sa natrápili a potom prišli zúbky. Môže mať aj reflux, niečo ho zrejme trápi, preto ťa potrebuje viac. Držím palce
Problém nájdený malému idú 2 spodné zúbky a má zapálené hrdielko ( bola som s ním u doktora lebo mi to už nedalo ) ďakujem krásne maminkám za rady a vy nepríjemné matky čo iba čakáte čo zverejní nejaká maminka aby ste vytvorili pod príspevkom čo najväčšiu a zbytočnú drámu pekný deň želám a menej drámy
Problém nájdený malému idú 2 spodné zúbky a má zapálené hrdielko ( bola som s ním u doktora lebo mi to už nedalo ) ďakujem krásne maminkám za rady a vy nepríjemné matky čo iba čakáte čo zverejní nejaká maminka aby ste vytvorili pod príspevkom čo najväčšiu a zbytočnú drámu pekný deň želám a menej drámy
@nikulienka2002 tak vidis, potreboval ta, hladal utechu a ulavu od bolesti v bezpeci svojej maminky (taketo deticky nevedia klamat)
Mala osm to s prvym. Tretim a teraz stvrtou. Totalny kontakt. Teraz posledna ma 1,5 roka a stale mama mami mamaaaa. A ver ano. Aj na wc so mnou idu. Aj ked som sa isla kupat. Do kresielka ku vani a mohla som sa kupat. Ak nie tak az ked zaspali.
Suhlasim s nazorom ze deti neplacu lebo maju umysel mamu citovo vydierat. Maju iste potreby. Nevies asi co. Ci brusko. Bolest. Unava. Zubky. Alebo proste ta chce lebo si jeho istota. Iba pri tebe sa vie upokojit. Iba pri tebe mu je dobre.
Naozaj toto pozna skoro kazda mama. Prv su to prve mesiace. Tak zubky. Tak separacna uzkost. Tak dalsie zubky.... obdobie vzdoru a vzdy nieco.

Kup si nosič