5-ročná dcérka už skoro rok nemá obedný spánok
Ahojte mamicky potrebujem sa poradit ohlado 5 rocnej dcerky..uz je to takmer rok co nemame obedny spanok ona bola vzdy take zivsie dieta len posledny mesiac zvykne obcas okolo tretej sa sama prezliect do pyzama a pytat sa spat ( teda ked je doma a nie v skolke) co predtym nezvykla robit, neviem ci to robi z nudy alebo co sa deje ..potom ked jej vymyslim nejaku aktivitu alebo ako minule k nam akurat vtedy prisla suseda s dievcatkom v jej veku tak zrazu uz netrebalo spat a isla sa hrat ..je pravda ze vecer chodi spat neskoro niekedy aj o desiatej zaspi..ale neviem mam strach ze co sa deje..teraz pred chvilou tiez ze ide spat ze je trosku unavena ale zapocula v televizii ze ide jej oblubena rozpravka tak dobehla do obyvacky..pytam sa ci je ešte unavena tak ze uz nie..😢
@deti95060810 praveze nemala už a to ma trapi ze sa pyta spat z nicoho nic
Ak má aj stolíky chod s ňou k Dr. a ozaj nemohla by to byt alergia?
@mirkava a pri alergii moze byt aj unava?
Pozri na nete, ale čítam ze ano
Podla mna len vymysla, nudi sa, mozno si potrebuje len na chvilku odduchnut, mozno napodobnuje rezim zo skolky. Vobec by som to nebrala vazne a nerobila z toho problem. Deti bezne uz od 2 rokov na obed nespia, tebe vydrzala pekne dlho
@zorkahorka neviem no asi to fakt len vymysla lebo ako pisem ked zapocula ze ide jej rozpravka v TV alebo ked som povedala ze jej pride kamaratka tak zrazu unavena uz nebola
tak nu nevhaj a uvidis ci naozaj zaspi.Mozno aj to bude tym ze neskoro chodi soat vecer,isto ju skor dsvaj spat,do 20 nech je v posteli
@elmivelmi len s ňou je problém že skôr nezaspi aj teraz som ju poslala ,o ôsmej a ,3x prišla že nechcr ešte spinkať..že chce rozprávky
a nespis s nou?Lahnut si k nej a nepozerat tv v obyvke,mozno tak zaspi
@elmivelmi no dnes zaspala o trištvrte na desať
a kedy vstava rano?Mme deti pekne zaspia bcera o 20,alw zasa oni uz i 6 su hore
@elmivelmi o šiestej už bola hore
Ale možno zistila že nejaka jej kamaratka spáva poobede tak to chce aj ina vyskúšať 🙂
@nataly420 tak podla mna bude unavena aj,ma menej spanku,preto ten obed.Inak susedy syn soaval v skolke aj ako 5r,moje od 3,5r nie.Ale zasa my mame iny rezim,vstavali od 4-5 a vecer aj o 19 uz drichmali.Takze my to tak mame od narodenia,ze skoro hore ale zato aj skoro vecer a teraz je to na nezaplatenie.Skus si s nou lahnut,nevh vie ze vserci spite,aj muz álebo ak bie ze vy pozerate alebo ste hore bude vymyslat.

5 ročná by ešte mala spať? nemyslíš vážne...